Jani Lappalainen Vetomaatin pääanalyytikoksi!

Vetomaatin organisaatio uudistuu. Jani Lahikainen siirtyy Bet Option Oy:n Operatiiviseksi johtajaksi ja Vihjepalvelu Vetomaatin pääanalyytikkona aloittaa 1.12.2015 analyysitiimiin jo pitkään kuulunut Jani Lappalainen. Lahikainen jatkaa vihjetiimissä asiantuntijan roolissa, mutta vetovastuu siirtyy Lappalaiselle. Vaikka uuden pääanalyytikon ehdottomat vahvuudet ovat talvilajien ja yleisurheilun puolella, löytyy pitkään alalla toimineella Lappalaisella luonnollisesti vahvaa osaamista laajemminkin. Vetomaatin vihjetiimiin kuuluu jatkossakin Lappalaisen ja Lahikaisen lisäksi lukuisia eri lajien asiantuntija-avustajia. 

”Vedonlyönnin hektinen maailma vaatii lähes kellon ympäri tiukkaa keskittymistä ja panostamista. Roolini yrityksen sisällä on muuttunut radikaalilla tavalla ja viimeistään nyt on hyvä aika tunnustaa ja tiedostaa realiteetit ajankäytön suhteen. Lappalainen on Vetomaatin kolmas pääanalyytikko, etunimestä ei kuitenkaan tingitty tälläkään kerralla”, Lahikainen kommentoi.

”Otan luottavaisin mielin uuden haasteen vastaan. Vetomaatin tiimissä on hurja määrä tietoa, osaamista, kontakteja ja kokemusta. Minulla on oma visioni siitä, kuinka tämän porukan vahvuudet saadaan esiin ja uskon vahvasti, että menestystä on jatkossa luvassa”, Lappalainen pohtii uuden pestinsä käynnistymisen kynnyksellä.

Paytrail -maksujärjestelmä!

Bet Option Oy on toteuttanut uudistuksen, jonka myötä Paytrail-maksujärjestelmä on otettu käyttöön Verkkopalvelu Nettimaatissa ja Tilausjärjestelmässä. Tämän myötä käytössäsi on kattava valikoima kotimaisia verkkopankkeja sekä luottokorteista VISA ja Mastercard. Jatkossa voit valita monipuolisesta tarjonnasta itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon krediittejä ostaessasi tai tilauksia tehdessäsi.

Verkkopalvelu Nettimaattiin pääset tästä >>>

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2018 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.