Hyödynnä Vetomaatin monipuolinen analyysi => lähde mukaan!

Vetomaatti uudistuu - Pitkäveto ja Global! Jatkossa Vetomaatti URHEILU sisältää sekä Veikkauksen pitkävetovihjeet että Globalin tipsit kv-markkinoille. Tähtiluokitusten lisäksi panostussuositukset annetaan kummassakin kokonaisuudessa prosenttiosuuksina pelikassasta. Jatkossa tilastoidaan sekä pitkävedon että globalin vihjeet erikseen sekä yhtenä kokonaisuutena. Tämän lisäksi vihjeet tilastoidaan myös lajikohtaisesti. Moniveto ja Vakio kuuluvat jatkossakin Vetomaatin tuoteperheeseen silloin, kun riittävän maistuvaa pelattavaa on tarjolla.

Pitkäveto URHEILU ja GLOBAL -vihjeissä käytettävät tähtiluokituskategoriat panostussuosituksineen menevät 1.6.2017 alkaen seuraavalla tavalla: ** (0,1%-0,7%) | *** (0,75%-1,5%) | **** (1,55% - 2,5%) | ***** (2,55% - 3,0%).

Vastaavasti Pitkävedon RAVIT sekä KavioVakio siirtyvät jatkossa Totomaatille. 

Vetomaatin organisaatiossa palaset loksahtivat loppuvuodesta kohtalleen ja uuden pelivuoden haasteisiin vastataan Jani Lappalaisen ja Jani Lahikaisen muodostaman ydintiimin johdolla. Työnjaon muokkaamista koko organisaation sisällä jatketaan kuluvan vuodenaikana ja tiimiin värvätään mahdollisesti lisävahvistusta. 

Monipuolisen analyysin myötä itseluottamus on huipussaan.  F1-kausi on suomalaisesta näkökulmasta äärimmäisen mielenkiintoinen ja myös pelillistä latausta tulee löytymään. Lauri-Matti Palmunen jatkaa Vetomaatin F1-tallipäällikkönä. Yleisurheilun Timanttiliiga ja EM-kisat saavat erityishuomiomme. Kotimainen futis ja pesäpallo ovat aktiivisen mielenkiintomme kohteina. 

HUOM! Vain pitkävedon tilausasiakkaana voit varmistaa, että ehdit jokaiseen huipputarjoukseen mukaan. Saat heti vihjeiden julkaisemisen jälkeen tekstiviestillä pelivalinnat panostussuosituksineen. Tämän jälkeen pääset myös lukemaan kattavat perustelut Verkkopalvelu Nettimaatista. Valitse Vetomaatti.

Pitkäveto + SMS -tilauspaketit!

HUOM! Vain pitkävedon tilausasiakkaana voit varmistaa, että ehdit jokaiseen huipputarjoukseen mukaan. Saat heti vihjeiden julkaisemisen jälkeen tekstiviestillä pelivalinnat panostussuosituksineen. Tämän jälkeen pääset myös lukemaan kattavat perustelut Verkkopalvelu Nettimaatista. Yhä useammin ja useammin huippukohteiden kertoimet putoavat tai jopa romahtavat. Varmista, että ehdit mukaan. Valitse Vetomaatti. 

VETOMAATTI URHEILU SMS TARJOUSPAKETIT!
Vetomaatti URHEILU + SMS 28.10.2017 saakka => 99 euroa (Veikkausliigakauden loppuun)
Vetomaatti URHEILU + SMS 31.12.2017 saakka => 199 euroa 

Vetomaatti URHEILU ja Pitkäveto RAVIT + SMS 28.10.2017 saakka => 149 euroa
Vetomaatti URHEILU ja Pitkäveto RAVIT + SMS 31.12.2017 saakka => 349 euroa

PITKÄVETO RAVIT + SMS TARJOUKSET 2017!
Pitkäveto RAVIT + SMS 5 vko (10 vihjepäivää) 99 euroa (9,90 e/ravit)
Pitkäveto RAVIT + SMS 10 vko (20 vihjepäivää) 169 euroa (8,45 e/ravit)
Pitkäveto RAVIT + SMS 20 vko (40 vihjepäivää) 299 euroa (7,50 e/ravit)

Hinnat sis alv 24%. Tilaukset maksetaan tilausjärjestelmän kautta tai tilisiirrolla, niissä ei voi käyttää Nettimaatin krediittejä. 

Kysy tarjousta esim. Pitkäveto URHEILU + Pitkäveto RAVIT yhteispaketista haluamallesi ajankohdalle. Käytä ensisijaisesti kotisivuilta löytyvää PALAUTE-laatikkoa.

Automaattinen tilausjärjestelmä löytyy täältä >>>

Paytrail-maksujärjestelmä on käytössä Verkkopalvelu Nettimaatissa ja Tilausjärjestelmässä. 

Käytössäsi on kattava valikoima kotimaisia verkkopankkeja sekä luottokorteista VISA ja Mastercard. Jatkossa voit valita monipuolisesta tarjonnasta itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon krediittejä ostaessasi tai tilauksia tehdessäsi.

        


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2018 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.