Jalkapallon MM-kisat Venäjällä 

Jalkapallofanien neljän vuoden piina on tulossa ensi kesänä päätökseen, kun jalkapallon MM-kilpailut potkaistaan käyntiin naapurimaassamme Venäjällä. Kisojen avausvihellys kuullaan 14.6 ja maailmanmestari on selvillä noin kuukauden kisarupeaman jälkeen 15.7. MM-kisat ovat järjestyksessään 21. maailmanmestaruuskilpailut ja ensimmäistä laatuaan koko Itä-Euroopassa. MM-kisojen ottelut viedään Venäjällä läpi yhteensä kahdeksalla eri kisapaikkakunnalla, joista merkittävimmät ovat tietenkin maan suurkaupungit Moskova sekä Pietari. 

32 maata kahdeksassa eri lohkossa

MM-kisoissa on mukana 32 joukkuetta ympäri maailman. Joukkueet ovat jaettu yhteensä kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Jokaisen lohkon kaksi parasta maata etenee kolmen ottelun kierroksen jälkeen neljännesvälierä vaiheeseen, josta edetään äkkikuolema periaatteella aina kohti finaalia. Tältä näyttävät 1.12.2017 arvotut MM-kisojen lohkot kokonaisuudessaan: 

Lohko A: 
Venäjä, Saudi-Arabia, Egypti, Uruguay. 

Lohko B: 
Portugali, Espanja, Marokko, Iran. 

Lohko C: 
Ranska, Australia, Peru, Tanska. 

Lohko D: 
Argentiina, Islanti, Kroatia, Nigeria. 

Lohko E:
Brasilia, Sveitsi, Costa Rica, Serbia. 

Lohko F:
Saksa, Meksiko, Ruotsi, Etelä-Korea. 

Lohko G: 
Belgia, Panama, Tunisia, Englanti. 

Lohko H: 
Puola, Senegal, Kolumbia, Japani. 

Televisionti

Suomessa on pitkät perinteet urheilun seuraamisessa maksuttomilta kanavilta. Jääkiekon MM-kilpailut ja Olympialaiset ovat menneet jo osittain maksumuurien taakse, mutta onneksi MM-jalkapallo tulee vielä tulevana kesänä vapailla YLE:n kanavilla sekä YLE Areena palvelussa. Lähellä oli, ettei YLE luopunut kisojen televisiointioikeuksista, kuinkas muutenkaan kuin rahan takia, sillä YLE:n mielestä FIFA:n vaatimat maksut ovat nousseet jo lakipisteeseen. Jääkin nähtäväksi, kuka tarjoaa seuraavat MM-kisat vuonna 2022 Qatarista. 

Voittajasuosikit

Isoimmat voittajasuosikit kesän suurimmassa urheilutapahtumassa ovat tietenkin ikuiset mestarikandidaatit Brasilia ja Saksa. Vedonlyöntiyhtiöt uskovat näiden kahden maan maailmanmestaruuteen tasaväkisesti noin 5.70 kertoimella. Top 5 kärjen täydentävät Ranska, Espanja ja Argentiina. Näiden joukkueiden mestaruuskertoimet heiluvat 6.00 – 10.00 haarukassa. Hieman yllättäen Englanti, jolla on pitkästä aikaa todella lupaa joukkue, on voittajasuosikkien kisassa vasta sijalla 7. juuri ennen Euroopan mestari Portugalia. Minkä maan sinä uskot voittavan jalkapallomaailman himoituimman pystin? 

Vetomaatti URHEILU tulee panostamaan vahvasti kesän kisoihin. Lähde mukaan!


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.