Hiihtoviestit 2/2 osumaa!
SUOMI N (1,60) *** | 67%!
SUOMI M (2,40) *** | 45%!


jalkipelit_hiihto_epk.jpgSUNNUNTAI 27.1.2019
Hiihdossa viesteista 2/2 osumaa. Naiset kukistivat Norjan II-joukkueen ja miehet puolestaan Ruotsin I-joukkueen. Panostukset 2,5 - lunastukset 4,8 - palautus 192,00%.

Hiihto,Ulricehamn,naisten viesti
Suomi-Norja 2 | klo 12.15
Pelivalinta: Suomi *** (1.5%) => osui!
Veikkaus 1,60
Arvio 67%

Tämä ratkennee toisella osuudella. Avaajat Mononen ja Lotta Udnes Weng ovat hyvin tasaväkisiä vitosen pertsalla ja tulevat luultavasti lähellä toisiaan maaliin. Krista Pärmäkosken pitäisi sitten normaalisuorituksella takoa reippaasti eroa Kari Öyre Slindiin. Kolmannella Ranghild Haga ottaisi huippukuntoisena Riitta-Liisa Roposen aika kaukaakin kiinni, mutta Haga ei ole ollut tällä kaudella lähelläkään parastaan eikä, luultavasti saa Pärmäkosken tekemää eroa kiinni. Ankkurit Piippo-Kalvaa ovat suhteellisen tasaväkiset, pidämme Piippoa hieman vahvempana.

Hiihto,Ulricehamn,miesten viesti
Ruotsi 1 – Suomi | klo 15.15
Pelivalinta: Suomi *** (1.0%) => osui!
Veikkaus 2,40
Arvio 45%

Vaikeasti arvioitava pari. Avauksella Perttu Hyvärinen tuskin pysyy Calle Halfvarssonin kyydissä, paljon on kiinni siitä kuinka lähellä Hyvärinen pystyy maaliin tulemaan. Toisella osuudella Suomella on nimittäin kanuunakuntoinen Iivo Niskanen, joka saa kyllä Rickardssonin kiinni ja voi jättääkin, ellei takamatkaa ole osuuden alussa liikaa. Kolmannella Jens Burman vs Lari Lehtonen, tämä kaksikko hiihti eilen aivan samaa vauhtia 15km kisassa ja on yleisesti ottaenkin tasaväkinen. Ankkurit Viktor Thorn-Matti Heikkinen ovat myös tällä hetkellä varsin tasaväkiset. Ongelmana Suomen kannalta tässä on se, että ankkuriosuutta mennään isolla todennäköisyydellä kimpassa, eikä tällä ladulla ole montaa paikkaa missä Heikkinen voisi tehdä ratkaisuja. Kirissä sprintterinäkin pärjäävä Thorn on luultavasti Hapolle liian kova vastustaja. Vaikea Suomen mahdollisuuksia alle 45% on kuitenkaan pudottaa, sillä tämä saattaa ratketa Suomelle jo perinteisen osuuksilla jos Hyväriselle sattuu huippupäivä ja Iivo polkee toisella reippaasti eroa Rickardssoniin. Toki Heikkinenkin voi kuuluisana ”pöljänä päivänä” pystyä irtoamaan Thornista matkalla, vaikka se vaikeaa onkin.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.