TPS (1,80) ***
ja SJK (1,80) ***!
FC VIIKINGIT +1 (2,25)!


jalkipelit_Liiga_TPS.jpgLAUANTAI 13.7.2019
Lauantaina pelatuista kotimaisen futiksen ideoista 3/5 osui, tuloksena niukka tappiopäivä. TPS (1,80) *** kukisti AC Oulun ja SJK (1,80) *** voitti VPS:n. Myös FC VIIKINGIT +1 (2,25) osui.

LAUANTAIN KATTAUSTA 

FIN Jalkapallo, Kakkonen
MP – FC Viikingit | klo 17
Pelivalinta: FC Viikingit +1 ** (0.4%) => osui!
Veikkaus 2,25

MP johtaa Kakkosen A-lohkoa tappiottomalla saldolla ja mikkeliläisryhmällä on kelpo saumat taistella kauden päätteeksi noususta. Pelillisesti MP ei ole kuitenkaan ollut statistiikkansa veroinen ja pistemenetyksiin on syytä varautua. Suosikki on yliarvostettu.

Tulos: 1-1 

TORSTAIN KATTAUSTA 

FIN Jalkapallo, Veikkausliiga
SJK - VPS | la klo 17
Pelivalinta SJK *** (1.2%) => osui!
Veikkaus 1,80

VPS:n heikko kausi ei ole tullut meille millään tavalla yllätyksenä, päinvastoin. Kun kautta on takana 14 kierrosta, näyttää voittosarake edelleen pyöreää nollaa, ja vaasalaisryhmä on jumittumassa jumbopaikalle. Alla on vierastappio loppukauden ehdottomiin päävastustajiin lukeutuvalle KPV:lle ja voi vain kuvitella, millä tasolla pelaajien itseluottamus tällä hetkellä on. Petri Vuorisen potkut eivät yllättäneet mutta vaikea on nähdä valmennusvastuuseen nimetyn Christian Sundin saavan joukkueen suuntaa käännettyä. Viimeiset 8 matsia VPS on pelannut saldolla 0-1-7. SJK:n kohdalla olemme puolestaan kauden alkumetreiltä liputtaneet hyvän peruspelaamisen puolesta ja aika lailla odotetusti joukkue onkin suorittanut. Se on pystynyt viime aikoina ottamaan täydet pistepotit Hongalta ja Interiltä ja ero VPS:n tasoon on merkittävä. Vierasjoukkueen tuoreesta valmentajanvaihdoksesta huolimatta kanuunaisku.

Tulos: 1-0

FIN Jalkapallo, Ykkönen
TPS – AC Oulu | la klo 17
Pelivalinta TPS *** (1.0%) => osui!
Veikkaus 1,80

Maistuva suosikki. AC Oulun suurimmat haasteet löytyvät hyökkäyspäästä ja vaikka oululaisryhmä puolustaakin varsin mallikkaasti, vireensä löytänyt TPS taitaa olla tässä matsissa turhan kova vastus. Vaikka TPS:llä omat haasteensa on tällä kaudella ollutkin ja sen myötä Haka on saanut tehtyä seitsemän pisteen eron, ei turkulaisryhmä ole varmastikaan vielä luovuttamassa nousutaistelun suhteen. Alla on kolme peräkkäistä voittoa ja tämän myötä TPS on voittanut nyt 9/13 tämän kauden sarjamatseistaan. Vaikka vastus onkin nyt alla olevia voittoja (EIF, TPV, AC Kajaani) kovempaa kaliiberia, liputamme suosikin puolesta.

Tulos: 1-0


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.