Korisliigasta
KTP (1,75) ****!


jalkipelit_korisliiga_LOGO.jpgMAANANTAI 2.12.2019
Uusi peliviikko käynnistyi jäätävällä näkemyksellä Korisliigaan. Vahvat 2,5% panostukset saanut KTP (1,75) **** murskasi Katajan 100-82.

FIN Koripallo, Korisliiga
KTP – Kataja | klo 18:30
Pelivalinta KTP **** (2.5%) => osui!
Veikkaus 1,75
Pelivalinta ALLE 176,5 *** (1.5%)
Veikkaus 1,90

Poikkeuksellisista lähtökohdista lähdetään tähän matsiin. Molemmat joukkueet joutuvat otteluun lyhyellä valmistautumisella. KTP pelasi lauantaina kotona, joten isännät ovat liikkeellä ihan inhimillisellä palautumisajalla kuitenkin. Kataja joutui Euro-pelien vuoksi siirtelemään matseja, tämä on yksi niistä. Kataja pelasi eilen Uudessakaupungissa klo 19.00 alkaneessa matsissa. Peli päättyi noin 20.30 eli vain 22h tuntia ennen tämän pelin alkamista. Päälle tulee vielä bussimatka Uudestakaupungista Kotkaan. Ei siis lainkaan optimaalinen valmistautuminen. Kataja on viime vuosina vetänyt noita tuplamatseja, mutta silloin Pohjanmaalla Kauhajoki - Lapua komboa, nyt tämä pitkä matkustaminen on uusi asia. Tuosta Katajan haastavasta valmistautumisesta on pakko laskea joukkueelle miinusta. Tärkeä Aapeli Alanen on edelleen loukkaantuneena, useampi pelaaja on merkitty GTD-statuksella, mutta eilen noista kaikki pelasivat. KTP:n jenkeistä Daniels loukkaantui viime tiistaina ja näyttää siltä, että kausi on paketissa. Jenkeistä Daniels on kuitenkin helpoiten korvattavissa ja KTP ottikin lauantaina kovan voiton, kun sarjan kuumin joukkue Seagulls kaatui 16 pisteellä. Toki pitkässä juoksussa kolmella jenkillä pelaaminen näkyy, vaikka KTP:n rosteri laaja onkin. Emme ymmärrä hinnoittelua lainkaan. Optimitilanteessa KTP on tällä hetkellä Katajaa vahvempi ryhmä, joten kotivoiton todennäköisyys olisi noin ”kaksi kertaa kolmesta” -tasolla. Danielsin puuttumiseen täytyy toki reagoida, mutta niin pitää reagoida myös Katajan rasitustilanteeseen. Tarjolla oleva kerroin kotivoitolle vaatii vahvan kanuunapanostuksen.

Jotenkin myös tuntuisi, että väsynyt Kataja haluaisi ottaa tempoa alas, eikä lähteä juoksemaan. Tällöin pitkien hyökkäysten myötä pallonhallintoja ja heittoja ei tulisi liukuhihnalta. Tämän johdosta totals-raja 176,5 tuntuu aika korkealta. Tuon rajan ylittäminen vaatisi vauhdikasta peliä ja molemmilta hyvää heittopäivää. Peliä myös underiin.

Tulos: 100-82

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.