KOBRAT +3.5 (1,85) **** ja
URA BASKET +8.5 (1,85) ****!


jalkipelit_korisliiga_LOGO.jpgPERJANTAI 6.12.2019
Korisliigassa aivan jäätävä tykitys jatkuu. Tasoitukselliset kanuunaiskut KOBRAT +3.5 (1,85) **** ja URA BASKET +8.5 (1,85) **** osuivat helposti. Kataja ja Kouvot kotimatkoille tappiot niskassa.

FIN Koripallo, Korisliiga
Ura Basket – Kataja | pe klo 14:58
Pelivalinta Ura Basket +8.5 **** (1.85%) => osui!
Veikkaus 1,85

Jay Wisseh ja Darius Moten ovat mukana isäntien rosterissa ja näiden kokoonpanoinfojen myötä tarjolla on maistuva kanuunaidea. Ura antoi alkukaudesta aivan suotta muille tasoitusta pelatessaan kolmella jenkillä. Yksi laitettiin tässä vaiheessa kautta ulos mutta kaksi tuli tilalle eli nyt tasoitusta ei määrällisesti anneta. Kataja on ollut viime aikoina ensisijaisesti tasapaksu, otteluruuhka on tehnyt tehtävänsä, maanantaina Kotkassa esitys oli heikko. Kyseenalaistamme vahvasti vierasjoukkueen kerroinasetelman mukaisen suosikkiaseman.

Tulos: 85-73

TORSTAIN KATTAUSTA 

FIN Koripallo, Korisliiga
Kobrat - Kouvot | pe klo 14:58
Pelivalinta Kobrat +3.5 **** (2.0%) => osui!
Veikkaus 1,85

Kobrat kukisti keskiviikkona maistuvana näkemysideanamme Pyrinnön ja pääsemme toistamiseen virittelemään joukkueeseen kanuunapelit. Kouvot pelasi keskiviikkona jatkoaikapelin käytännössä viidellä miehellä. Viidenneksi eniten pelannut kirjautti peliaikaa peräti 36.57 min ja kaksi jenkkiä pelasi yli 40 min. Perjantaina Lapualla pelataan jo iltapäivällä klo 15.00 ja edessä on 5 tunnin bussimatka. Palautumisen kannalta haastavaa, riippumatta siitä, matkustetaanko torstaina vai perjantaina. Kouvot vetää tosi kapealla rosterilla, eikä tämä voi olla näkymättä tässä matsissa. Toki Kobrat pelasi myös eilen, mutta lapualaisryhmältä jää matkustaminen pois ja lisäksi isännät pelaa paljon laajemmalla rotaatiolla. Keskiviikon matsissa vain yksi pelaaja kirjautti yli 30 min. Materiaalit kaksikolla aika tasavahvat, Kobrat operoi leveämmällä rosterilla ja Nikkarinen on paljon parempi, kuin Kouvojen avauksen kotimainen. Kouvoilla ehkä piirua paremmat jenkit, mutta mikä on suoritustaso ja terävyys tässä? Kovan kotiedun myötä kyseenalaistamme hinnoittelun täysin.

Tulos: 88-77

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.