POPA (2,60) jälleen voittoon!
Kv-markkinoille kanuunaisku!

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgLAUANTAI 23.7.2011
Vahvan kannanoton myötä 43% suosikkiasemaan nostettu POPA (2,60) haki voiton Hämeenlinnasta! Kv-markkinoilta huikeita tarjouksia ja onnistunut ***kanuunaisku!

POPA (2,60) jälleen voittoon!
Kv-markkinoille kanuunaisku!

Lauantain pääideaksi nostettu POPA (2,60) jatkoi nousuvirettään hakemalla Hämeenlinnasta 1-3 vierasvoiton. Kv-markkinoilta löytyneillä hulppeilla tarjouksilla herkullinen ***kanuunakohde! Pitkävedon puolella lauantain jälkeen 2/3 tuplaa on osunut, kerroinsumma 6,94. Päivän panostukset 1,0% - lunastukset 2,43%. Yhden sisällä olevan tuplan kohtalo ratkeaa myöhemmin.

16/2 FC POPA (2,60)
Vahva kannanotto, maistuva näkemysrunko tuplille! Neljäs kerta lyhyen ajan sisällä kun Ykkösessä pelaavan PoPan ottelu päätyy keskeiseen rooliin Vetomaatin peleissä! Kertaalleen olemme pelanneet onnistuneesti porilaisia vastaan ja kahdesti lunastaneet hienolla tavalla joukkueen voittaessa, myös tänään liputamme vahvasti PoPan puolesta! Synkästä alkukaudesta huolimatta täytyy aivan ehdottomasti muistaa porilaisten perusluokan oikeuttavan taistelemaan aivan erilaisista sijoituksista, kuin missä joukkue tällä hetkellä sarjassa majailee. Täydet pistepotit on nyt irronnut ongelmitta FC Espoolta ja KPV:ltä, vaikka tällä kerralla vastassa oleva FC Hämeenlinna edellä mainittua kaksikkoa toki vahvempi onkin, luotamme selkeästi Veikkauksen kerrointenlaskijoita enemmän porilaisten mahdollisuuksiin. Nyt vastakkain olevaa kaksikkoa yhdistää se fakta, että molemmat vaihtoivat täksi kaudeksi valmentajaa. PoPan kohdalla Mika Halmetniemen urakka päättyi heinäkuun alkupuolella, Tero Suonperän alaisuudessa otteet ovatkin sitten olleet ihan selkeästi pirteämpiä, Espoon ja KPV:n kaatamisen lisäksi PoPa haastoi vahvasti myös itseään selkeästi vahvemman FC KooTeePeen. Petri Viljasen toipuminen loukkaantumisestaan on puolustukselle erittäin tärkeä asia, myös alkukaudesta ajoittain varjojen mailla vaeltanut viime kaudella Veikkausliigassakin hyvin pelannut Dema on nostanut tasoaan. FC Hämeenlinna on pelannut Jussi Lempisen alaisuudessa ihan kohtalaisen mukavasti, ei joukkueelta suuria urotekoja kauden alla kukaan odottanutkaan. Nyt alla on kaksi vierasvoittoa, maininnan arvoinen seikka on kuitenkin joukkueen surkea kotisaldo 5 matsin jälkeen 0-1-4 maalisuhteella 4-11. Me uskomme PoPan synkentävän tuota saldoa entisestään, arvio vierasvoitolle 43%, kv-markkinoille ladataan Veikkauksen tarjousta kovemmilla kertoimilla ***kanuunasingle, pitkävedossa PoPa on päivän tuplien maistuva runko!

PoPa/Tero Suonperä: ”Peli KPV:tä vastaan sujui hyvin, tosin maalipaikkoja olisi voitu hyödyntää paljon paremmalla prosentilla. Nämä hyvät tulokset nostavat itseluottamusta ja sitä tarvitaan varsinkin hankalissa vierasotteluissa. Hämeenlinna puolustaa tiiviisti ja heitä vastaan pitää onnistua rankaisemaan, kun paikka tulee. Pisteitä tarvitaan ja ilman muuta vierasvoitto mielessä lähdemme reissuun. Meillä on edelleen hyvä kokoonpanotilanne, sillä sivussa on ainoastaan lainamies Pihlainen.”« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.