Kakkosen aivan jäätävät näkemysideat
JAZZ (2,90) ja ILVES (1,95) tuottivat tilin!

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgKESKIVIIKKO 3.8.2011
Kakkosesta poimitut näkemysideat luottamuksen arvoisia! JAZZ (2,90) murskasi Pallo-Iirot 4-0! Ilves kukisti TPV:n 3-1! Painotuplalla palkitseva 3,955% lunastus!

Kakkosen jäätävät ideat tuottivat tilin!

Kakkosen jäätävät näkemysideat JAZZ (2,90) ja ILVES (1,95) muodostivat maistuvan kahden tähden painotuplan => kerroin 5,65 - panostus 0,7% - lunastus 3,955%!

KESKIVIIKON 3.8.2011 SALDO
Yhteensä 3/5 tuplaa osui, kerroinsumma 13,41
Panostus 1,5% - lunastukset 5,507% - palautus 367,13%

13/1 FC JAZZ (2,90)
Maistuva näkemysidea! Kakkosen B-lohkossa vahva kannanotto! Pahoin alle odotusten pelannut FC Jazz vaihtoi viime viikolla paikalliskamppailun tappion jälkeen valmentajaa, Risto Virtanen sai väistyä ja kokenut Jouko Joensuu otti ohjat käsiinsä. Viestit joukkueen sisältä kertovat vaihdoksen vaikuttavan positiivisesti joukkueen tahtotilaan, Jazz on pelannut viime aikoina selkeästi alle tasonsa ja uskomme Joensuun alaisuudessa suunnan kääntyvän. Materiaalin perusteella porilaisten pitäisi ilman muuta pystyä taistelemaan ylemmän keskikastin sijoituksista. Pallo-Iirot on noussut todella kovaan vireeseen ja edellisestä tappiosta on aikaa. Raumalaisten suosikkiasemaa ei ole kuitenkaan mitään perusteita tässä ottelussa liioitella, keskikenttä menee nimittäin tähän matsiin poissaolojen vuoksi uusiksi. Tämä seikka yhdistettynä Jazzin valmentajanvaihdokseen nostaa isäntien mahdollisuuksia, arviomme ottelun lähes tasabuukiksi, arviolla 37 23 40 Jazz nousee oikein maistuvaksi ideaksi!

Jazz/Jouni Joensuu: ”Meillä on täysin uusi tilanne illan otteluun. Joukkue vaihtoi valmentajaa ja ensimmäinen tehtäväni olikin herättää joukkuetta taistelemaan. Iirot on kova joukkue, mutta uskon, että pystymme heti hyvään esitykseen ja kotivoittoon. Taktiikkana on ihan perus 4-4-2 ja pelin edetessä on sitten mahdollisuus reagoida muuttamalla systeemiä. Meiltä on sivussa ainoastaan Jari Lamminen, joka jo toipui pelikuntoon, mutta on vaivaantunut uudestaan. Iiroilla on vaaralliset erikoistilanteet ja kova maalitykki ja näihin meidän pitää varautua.”

Iirot/Pasi Lehtonen: ”Edessä on paikallismatsi ja pari mustaa pilveä on meidän yllämme. Jazz oli viime viikolla vielä todella hengetön ryhmä, mutta he vaihtoivat valmentajaa ja Joensuun Jokke tuo varmasti ryhtiä touhuun. Meillä on hälyttävä tilanne keskikentällä, sillä koko ringin kuudesta keskikenttäpelaajasta viisi puuttuu. Tilalle on nostettu A-junnuja ja heille tulee kova paikka tänään. Puolustukseen voimme onneksi luottaa ja voittoa haemme. Uskon kuitenkin, että Jazz tulee ryminällä, mutta peli on varmasti tasainen ja kääntyy jommallekummalle yhdellä maalilla.”

12/1 ILVES (1,95)
Suosikkia peleihin! Tampereen Kakkosen paikallistaistelussa me näemme Ilveksen Veikkauksen kerroinasetelmaa suurempana suosikkina. TPV on parantanut kauden edetessä  peliään ja joukkueen 7 viimeisen ottelun saldo on huikea 6-0-1. Toisaalta voitot ovat irronneet varsin sopivan otteluohjelman siivittämänä: Jazz, LoPa, I-Kissat, Musa ja TuTo ovat kaikki tällä hetkellä sarjan häntäpään joukkueita, toki itseään vahvemmistakin kaatui Salpa. Tästä huolimatta rima nousee nyt merkittävästi korkeammalle. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Ilves oli 4-1 lukemin vahvempi, vaikka ero onkin ehkä kaventunut, on Ilves meidän papereissamme tästä kaksikosta merkittävästi vahvempi. Ilves sai riveihinsä kovan luokan vahvistuksen, kun TamU:n kapteeniksi täksi kaudeksi valittu Jari Niemi jatkaa uraansa tupsukorvien riveissä, sopimus kattaa myös ensi kauden. Lisäksi kokoonpanotilanne on muutenkin hyvä, vaikka Jussi Kotilahti ja Vili-Atte Mäkinen sivussa ovatkin. Meidän arviomme Ilvekselle 55%, maistuva suosikki!

Ilves/Valeri Popovits: ”Edessä on hankala paikallisottelu, sillä paikallispeli on aina ihan erilainen ottelu kuin normaali sarjapeli. Voitimme TPV:n keväällä suurinumeroisesti ja he tulevat varmasti kostamaan tuota ottelua. He voivat pelata rennosti, sillä heillä ei ole paineita. Me tarvtsemme voiton, jotta pystymme vielä jatkamaan taistelua kärkipäässä. Saimme vahvistukseksi Jari Niemen ja hän aloittaa heti avauksessa. Poissa ovat Jussi Kotilahti ja Vili-Atte Mäkinen.”

TPV/Timo Anttila: ”Edessä on tiukka paikallistaisto, jossa olemme edelleen altavastaajia, vaikka peliesityksemme ovatkin kovasti parantuneet alkukaudesta. Ilves on ehkä vähän ailahdellut, mutta kuuluu silti ilman muuta lohkon ja koko sarjatason parhaisiin joukkueisiin. He saivat kovan vahvistuksen, kun Jari Niemi liittyi porukkaan. Meillä on alla huono peli, vaikka voitimmekin, mutta meillä oli paljon puutteita tuohon matsiin. Nyt saamme takaisin Samu Jokelan, Juuso Tuovisen ja Arto Lindbergin. Sivussa meiltä ovat Mehdi Fennane ja Jaakko Rönkkö. Tiukasti pistämme kampoihin ja kyllä meillä omat mahdollisuutemme on.”« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.