Kotimaisen futiksen ideat
AC OULU (3,25) ja JBK (4,15)!

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgSUNNUNTAI 7.8.2011
Ykkösessä AC OULU (3,25) haki tärkeät vieraspisteet, FC Lahti kaatui 1-2 lukemin! Kakkosessa JBK (4,15) haki pisteet Iisalmesta!

Kotimaisen futiksen hienot näkemysideat
AC OULU (3,25) ja JBK (4,15) voittoihin!

Sunnuntaina kotimaisesta futiksesta peleihin poimituista ideoista kaksi voitti ottelunsa, harmittavasti kolme pelikohdetta päättyi kuitenkin tasapeliin. Ykkösessä vahvan kannanoton myötä erittäin maistuvaksi noussut AC OULU (3,25) haki tärkeät vieraspisteet, kun kovista kokoonpano-ongelmista kärsinyt FC Lahti kaatui 1-2 lukemin! Kakkosessa JBK (4,15) haki pisteet Iisalmesta, kerroinasetelma oli virheellinen, sillä PK-37 ei saanut lainkaan apuja KuPS:in riveistä. Muista ideoista Jazz johti ottelua 2-1 lukemin, BK-46 jatkaa kuitenkin tappiottomalla saldolla tasoitettuaan tilanteeksi 2-2 91 minuutin kohdalla. Kraft joutui tyytymään Raumalla 2-2 tasapeliin Pallo-Iirojen kanssa, MyPa jäi puolestaan 0-0 tasapeliin TPS:n kanssa.

Summa summarum: Sunnuntain panostuksista 1/10 tuplaa osui, kerroin 13,48. Päivän 1,4% panostukset tuottivat 1,348% lunastukset. Jo pelkästään Jazzin voitto olisi sinetöinyt 3,682% lisälunastukset…


75/2 AC OULU (3,25)
Pakko kokeilla vierasjoukkuetta! Ykkösen laadukas kärkipään kamppailu, vaikka olemmekin ottaneet tällä kaudella muutaman kerran vahvasti kantaa FC Lahden puolesta, on tänään hyvä paikka kääntää takkia! Tommi Kautosen luotsaama kotijoukkue on haastavassa tilanteessa, edellisestä matsista puuttuivat ainakin Turunen, Bäckman, Eerola, Länsitalo ja Köse, nyt myös alakerran avainpelaaja Hugo Miranda on loukkaantuneena. Näiden puutteiden myötä lahtelaisten luokka ilman muuta putoaa! Oululaiset pääsevät otteluun selkeästi paremmista lähtökohdista, ainoastaan pitkäaikaispotilaat Johannes Mononen ja Joonas Pennanen lienevät edelleen sivussa. AC Oulu on taatusti huippumotivoitunut, voitto tästä ottelusta pitäisi nousuhaaveetkin vielä hengissä! Lahti on kokoonpano-ongelmien myötä vain niukka suosikki, arviolla 38 28 34 vierasvoittoa peleihin!

82/2 JBK (4,15)
Altavastaajalla liian suuri kerroin! PK-37 pelasi alkukaudesta vahvasti, menestyksen takaa löytyi kuitenkin usein KuPS:ista saadut apuvoimat. Nyt KuPS kärsii loukkaantumisista ja iisalmelaisryhmä joutuu tulemaan toimeen omillaan, apuja ei tähän otteluun ole luvassa. JBK ailahtelee, nuoresta ryhmästä löytyy kuitenkin potentiaalia riittävästi sarjasopimuksen uusimiseen, myös liigaseura Jaro motivoitunee taatusti pitämään joukkueen Kakkosessa. Arviolla 27% vierasvoitolle tarjolla oleva kerroin riittää mainiosti!

80/1 FC JAZZ (2,65)
Vahva kannanotto Kakkoseen! Otamme toistamiseen tällä viikolla kantaa FC Jazzin puolesta! Pelinsä kadottanut ryhmä päätyi Musalle paikallispelissä kärsityn tappion jälkeen vaihtamaan valmentajaa, Risto Virtanen teki tilaa kokeneelle Jouko Joensuulle. Saimme jo etukäteen joukkueen sisältä viestiä vaihdoksen positiivisista vaikutuksista ja iskimme oikeaan aikaan vahvat panostukset, kokoonpano-ongelmista kärsinyt Pallo-Iirot joutui viikolla kotimatkalle nöyryyttävä 4-0 tappio niskassa. Vastus on nyt kovin mahdollinen, sarjajohtaja BK-46 ei ole tällä kaudella hävinnyt B-lohkossa vielä yhtään matsia! Tästä huolimatta kannanotto on paikallaan, Jazz on meidän papereissamme Joensuun alaisuudessa viikolla annetun vahvan näytön jälkeen suosikki! Vaikka kausi on muuten sujunut heikosti, kertoo kotisaldo 7-1-1  sen, ettei Porista helposti pisteitä haeta. Arviolla 40 24 36 Jazz peleihin!

Jazz/Jouni Joensuu: ”Olin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen Iiroja vastaan. Tästä on hyvä jatkaa, vaikka koimmekin pari menetystä, sillä Rami Ahonen ja Aleksi Nurminen saivat sellaisia jalkavammoja, että he ovat jonkun aikaa sivussa vahvuudesta. BK on pelannut todella vahvasti, mutta kyllä heilläkin se tappio lähenee kaiken aikaa ja olisihan se mukava aiheuttaa ensimmäinen merkintä heille tappiosarakkeeseen. En näkisi tehtävää yhtään mahdottomana, sillä meillä kulkee kotona kovaa. Jos joukkue taistelee samalla tavalla kuin edellisessä pelissä, odotan ilman muuta kolmea pistettä.”

79/2 KRAFT (3,50)
Yrityksen arvoinen idea! Vaikka Kraft ei viime aikoina olekaan ollut parhaimmillaan, houkuttelee Pallo-Iiroja vastaan pelaaminen. Viikolla varamiehinen ryhmä otti pahasti selkäänsä Porissa ja kokoonpanotilanne on edelleen kaukana parhaasta! Arvio vierasvoitolle 31%.

Pallo-Iirot/Pasi Lehtonen: ”Pahasti tuli pataan Jazzilta. Ennakkoon oli vaikeuksia tiedossa, kun heillä oli juuri valmentaja vaihtunut ja meillä oli kovasti poissaoloja. Kurssi pitäisi pystyä heti kääntämään. Kraftilla ei ole viime aikoina mennyt vahvasti, mutta sen varaan ei uskalla laskea, että heillä alavire jatkuisi. Meillä tilanne hankaloitui, sillä pelikieltoon joutuivat Hörkkö ja Torkkeli. Keskikentälle ei vieläkään saada läheskään normimiehistöä ja Urmsonin pelit eivät enää jatku meillä. Kotona pitää taistella kovasti, että pisteitä saataisiin.”

Kraft/Christer Pihlgren: ”Meillä on ollut hankaluuksia viime otteluissa, kun meillä on ollut pelikieltoja ja loukkaantumisia ja parhaasta päästä ovat miehet olleet sivussa. Juuri kun apuja Vaasan suunnalta olisi kaivattu, niitä ei olla saatu, sillä Vepsullakin on kovasti ongelmia. Nyt ollaan parhaalla nipulla liikkeellä ja suunnan odotetaan kääntyvän. Rauma on paha paikka, mutta olemme treenanneet viime aikoina keinonurmella varta vasten, jotta saisimme hyvän tuloksen. Vepsusta ei tule tänäänkään apuvoimia, mutta emme  me tänään niitä tarvitsekaan. Syksyä kohti tilanne taas paranee, sillä VPS on hankkimassa lisää pelaajia, sen tiedän. Olemme tänään pisteeseenkin tyytyväisiä, mutta toki voitto otetaan, jos se on otettavissa.”

 « Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.