KIFFEN (2,10) kukisti GrIFK:n 1-0!

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgTIISTAI 9.8.2011
Iltapäivän pelituplalla lunastus! Kakkosessa KIFFEN (2,10) nappasi tärkeät pisteet, GrIFK kaatui 1-0. Superpesiksen pudotuspeleissä VIMPELI (1,35) luottamuksen arvoinen!

KIFFEN (2,10) kukisti GrIFK:n 1-0!

TIISTAIN 9.8.2011 SALDO
Yhteensä 1/2 singleä/tuplaa osui, kerroinsumma 2,83
Panostukset 1,2% - lunastukset 1,132%

24/1 KIFFEN (2,10)
Suosikkia peleihin! Kakkosen A-lohkossa selkeä kannanotto kotijoukkueen puolesta! Vahvasti kautensa aloittanut GrIFK tuntuu kadottaneen otteensa pahemman kerran, joukkue on valumassa tasaista vauhtia kohti alempaa keskikastia. Viimeiset 4 ottelua ovat tuottaneet saldon 0-1-3 ja viimeiset 7 ottelua 1-2-4, voitot ja pisteet ovat siis olleet tiukassa! Omalla tavallaan hyvinkin rajallinen Kiffen tuntuu tällä hetkellä selkeästi maistuvammalta ryhmältä, isäntien kohdalla paketti tuntuu olevan kohtalaisen mukavasti kasassa. Juhannuksen alla paketti hajosi pahemman kerran ja kun kovia oli vastassa, otti Kiffen neljästi peräkkäin turpaansa välillä ruminkin lukemin. Heinäkuun alun jälkeen peli on taas kulkenut paremmin ja erityisesti tutuksi tavaramerkiksi tullut puolustuspeli toimii, 4/5 viime ottelusta Kiffen on päästänyt korkeintaan yhden maalin ja ennakoimme myös GrIFK:n hyökkäykselle haastavaa iltapuhdetta. Isännät pääsevät illan otteluun iskukykyisellä rosterilla, kotivoitto peleihin! 

Kiffen/Henrik Lindström: ”Syyskausi on meiltä käynnistynyt positiivisissa merkeissä, niin kentällä kuin miehistönkin suhteen, sillä joukkue alkaa olla terve ja avaukseen on jo kova tunku. Keväällä oli Granin kanssa tiukka matsi, joka päättyikin tasapeliin. Nyt meillä on otollinen tilanne ottaa kotivoitto, sillä Grani ei ole viime otteluissaan vakuuttanut. Ottelu kuuluu pääkaupunkiseudun paikallisiin, joten yllätysmomentti on aina olemassa. Luottavaisina me kuitenkin otteluun lähdemme ja ilman muuta tarkoitus on voitto ja kolme pistettä ottaa, sillä pisteitä tarvitaan tasaisessa sarjassa.”« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.