KIFFEN (2,10) jatkoi Futuran alamäkeä!

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgPERJANTAI 19.8.2011
Kakkosessa vahvan kannanoton myötä maistunut KIFFEN (2,10) jatkoi Futuran alamäkeä. Veikkausliigassa KuPS taipui puolestaan kotikentällä Hakalle.

KIFFEN (2,10) jatkoi Futuran alamäkeä!

Pitkävedon puolella perjantaina tuplien rungoksi ja kv-markkinoille maistuvaksi **singleideaksi nostettu KIFFEN (2,10) aiheutti Futuralle kolmannen peräkkäisen tappion. Apukohteista kolmikko GREUTER FURTH (1,55) – TROYES (2,35) – LIVERPOOL (2,75) voitti ottelunsa. Vastaavasti Veikkausliigassa vahvat panostukset saanut KuPS taipui 1-2 lukemin Hakalle. Kv-markkinoille isketty ***kanuunasingle Liverpool voitti lauantaina Arsenalin.

PERJANTAIN 19.8.2011 SALDO
Yhteensä 3/6 singleä/tuplaa osui, kerroinsumma 13,95
Panostukset 2,5% - lunastukset 1,72%

Kv-markkinat: Liverpool (40%) *** ja Kiffen (50%) ** voittivat ottelunsa.


86/1 KIFFEN (2,10)
Käyttökelpoinen suosikki-idea! Vahvan alkukauden pelannut Futura on kadottanut otettaan, kokoonpanon kanssa on ollut ongelmia ja pisteet ovat olleet tiukassa. Peräti 13 tappiottoman ottelun putken jälkeen joukkue on hävinnyt nyt kaksi viimeistä otteluaan ja omissa on näissä matseissa soinut peräti yhdeksän kertaa, viimeiset 4 matsia saldolla 0-2-2. Menestyksekkään alkukauden johdosta porvoolaisryhmä voi olla turvallisin mielin eikä esim. sarjapaikan puolesta tarvitse olla loppukaudesta huolissaan. Tämän myötä Futura ei olekaan lähtenyt paikkaamaan hankinnoilla rosterissa olleita ongelmia, nuoret pelaajat ovat saaneet vastuuta. Mikkelissä esitys oli yksinkertaisesti huono ja mikäli joukkue tästäkään ottelusta pisteitä aikoo saada, pitäisi tason nousta merkittävästi. Vastaavasti Kiffen on keskikesän ongelmien jälkeen saanut kokoonpanon kuntoon ja peli on parantunut taas selkeästi, isäntien kohdalla kaikki näyttää loppukauden suhteen positiiviselta. Kiffen on meidän papereissamme 50% arvoinen suosikki, kv-markkinoille hyvä **singleidea.
 
Kiffen/Henrik Lindström: ”Alla on vierastappio KTP:lle. He olivat saaneet kovan vahvistuksen KooTeePee:stä. Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa meitä vastaan ja kuinka ollakaan, ratkaisi pelin kulmapotkusta pukkauksellaan ottelun ainoalla maalilla. Peli oli tasainen, mutta me emme onnistuneet maalinteossa ja KTP piti ansaitusti pisteet kotonaan. Futura on pelannut hyvin, mutta näkisin, että meillä on hyvät mahdollisuudet napata kotivoitto. Joukkue on terve ja motivoitunut. Taistelemaan lähdetään ja ilman muuta kotivoitto on tavoitteena.”
 
Futura/Jukka Korhonen: ”Meillä on huonoja tuloksia alla, mutta niihin on selkeä selitys, kun on ollut pelikieltoja ja loukkaantumisia. Emme ole tässä tilanteessa, jossa nyt olemme, lähteneet värväämään pelaajia muualta vaan ajamme omia nuoria pelaajia sisään hakemaan kokemusta. Meillä on sarjassa turvallinen tilanne ja voimme pelata vailla paineita. Mikkelin reissulle lähdimme 13 pelaajan voimin. Kiffen on vaarallinen vastustaja, sillä he tarvitsevat pisteitä kipeästi ja he ovat saaneet kokoonpanonsa kuntoon. Kova taisteluottelu on edessä.”« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.