LIVERPOOL (2,75) kukisti Arsenalin!
JIPPO (4,45) ja GNISTAN (1,65) voittoihin

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgLAUANTAI 20.8.2011 JIPPO (4,45) ja GNISTAN (1,65) kotimaisen futiksen tipsit! LIVERPOOL –1 (5,45) hieno idea! Kv-markkinoilta Liverpool *** ja Aston Villa *** tuottivat palkitsevat kanuunalunastukset!

LIVERPOOL (2,75) kukisti Arsenalin!
JIPPO (4,45) ja GNISTAN (1,65) voittoihin!

Lauantaina koimme pitkävedon puolella kovan pettymyksen, kun ***kanuunapelin rungoksi nostettu BK-46 jäi Järvenpäässä 0-0 tasapeliin. Kaikki neljä apukohdetta eli LIVERPOOL (2,75) – GNISTAN (1,65) – MAN CITY (1,75) – JIPPO (4,45) voittivat ottelunsa, eli runkokohteen kompurointi vesitti aivan huikeat lunastukset…

Pitkävedossa jouduttiin tyytymään tappiopäivään, vaikka 0,3% panostuksella pelattu LIVERPOOL (5,45) tuottikin 1,635% lunastuksen. Päivän kokonaispanostukset 2,0%.

Kv-markkinoille ladattiin kolme ***kanuunaiskua. BK-46 jäi siis tasapeliin, vastaavasti Liverpool (40%) *** ja Aston Villa (62%) *** voittivat ottelunsa.

8/1 JIPPO (4,45)
Altavastaajaa peleihin! Ykkösestä ylikertoiminen altavastaaja mukaan kuiteille, nähdäksemme Jipolla on kerroinasetelmaa paremmat mahdollisuudet horjuttaa suosikkia. Hyvää kautta pelaava PK-35 jatkaa FC Lahden sekä oululaisryhmien kanssa taistelua Ykkösen terävimmässä kärjessä. joukkue vahvisti äskettäin rivejään hankkimalla Alexander Alvaradon, Beka Tugushin ja Jesper Törnqvistin, ainakin kaksi ensin mainittua ovat tänään mukana kokoonpanossa. Tästä huolimatta kerroinasetelma on omituinen, Jipon 10 viimeistä peliä ovat tuottaneet saldon 4-5-1. Tappio tuli vieraissa OPS:lle, vastaavasti joukkue on kotonaan voittanut KooTeePeen ja Viikingit sekä pelannut tasapelit kotona FC Lahden ja vieraissa AC Oulun kanssa. Viimeiset 7 kotipeliä saldolla 4-3-0. Jarmo Korhonen on tuttuun tapaan tehnyt erittäin hyvää työtä joukkueensa kanssa, eikä yhdenkään Ykkösen seuran ole tällä hetkellä helppo voittaa Jippoa. Kyseenalaistamme hinnoittelun, arviolla 25 28 47 kotivoitto mukaan peleihin!

Jippo/Jarmo Korhonen: ”Mielessä on vierailu Vantaalle vatsataudin kourissa ja se reissu olisi nyt hyvä kostaa ja ottaa kolme pistettä kovalta joukkueelta. Kotona meillä on siihen täydet mahdollisuudet, sillä meitä ei ole voitettu täällä kahteen ja puoleen kuukauteen. Jaakko Reponen on sen verran toipilas, että hän aloittaa penkiltä ja vaihdetaan sitten mukaan, jos tarve vaatii. Kuumepotilaana sivussa on Leo Niemeläinen, muuten joukkue on terve ja valmiina PK:n kaatoon. Kymmenestä viime pelistä on vain yksi tappio ja itseluottamus on kovassa nousussa.”

PK-35/Petteri Jutila: ”Tiedostamme, että Jippo on kova kotijoukkue ja vaarallinen, sillä se tarvitsee kipeästi pisteitä. Olemme hankkineet kolme uutta pelaajaa, joista Alexin ja Tugushin peliluvat on saatu kuntoon, mutta Jesper Törnqvist saanee lupansa vasta ensi viikolla. Meillä on hyvä tilanne, sillä vain Kalle Sorja on sivussa. Tiukka peli tiedossa, mutta meillä on asenne kohdallaan ja viemme pisteet joensuulaisilta.”

15/2 GNISTAN (1,65)
Suosikille vahva luottamus! Kakkosen A-lohkon kärjessä taisteleva Gnistan saa luottamuksemme paikallisottelussa LPS:n vieraana. Alla on tappio hyvässä vireessä olevalle ja viidennen ottelun peräkkäin voittaneelle Pallohongalle, nyt rima on kuitenkin matalammalla. Kesäkuussa hyvin pelannut LPS on taantunut, viimeiset 5 ottelua saldolla 1-1-3. LPS on perusluokaltaan rajallinen ja joukkue vaikuttaisikin vajoavan putoamistaisteluun, ainakin tänään pistepussin kasvattaminen tulee olemaan työlästä! Maistuva idea 62% arviolla, Veikkaus ei ole painottanut suosikin mahdollisuuksia riittävällä tavalla!

Gnistan/Markus Krabbe: "Alla on hölmöilypeli Pallohonkaa vastaan. Teimme karmean määrän virheitä ja olisi ollut ihme, jos ilman tappiota olisi selvitty. Tänään virheitä ei saa tulla, sillä tarkoitus on jatkaa kärkipäässä ja ilman muuta siihen vaaditaan kolmea pistettä. Sivussa ovat varmasti tänään pelikieltoiset Marko Selin ja Mikko Huupponen sekä loukkaantuneista Niko Simpanen. Otto Talvitie on jo jonkinlaisessa kondiksessa, mutta aloittanee silti penkiltä. LPS on meille vuosien saatossa sopinut hyvin, mutta tokihan eri peli on taas edessä, mutta uskon kyllä vakaasti, että me hoitelemme tämän matsin."« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.