KIITOS VEIKKAUS - TAAS!
FC JAZZ (2,10) murskasi ÅIFK:n 6-1!
2,2% panostukset => 6,83% lunastukset!

jalkipelit_jalkapallo_epk.jpgLAUANTAI 27.8.2011
Veikkaus hakkaa päätä seinään, Vetomaatti harjaa! FC JAZZ (2,10) murskasi ÅIFK:n! AC OULU (1,85) haki pisteet Helsingistä, FC KOOTEEPEE (1,65) Kokkolasta! Palkitseva tilipäivä!

KIITOS VEIKKAUS - JÄLLEEN KERRAN!
FC JAZZ (2,10) murskasi ÅIFK:n 6-1!
2,2% panostukset => 6,83% lunastukset!

LAUANTAIN 27.8.2011 SALDO
Yhteensä 4/4 singeä/tuplaa osui, kerroinsumma 12,44
Panostukset 2,2% - lunastukset 6,83% - palautus 310,45%!

TYKITYS JATKUU - PYSY KUULOLLA / KLIKKAA NETISTÄ!


13/1 FC JAZZ (2,10)
Veikkaus tarjoilee ylikertoimista herkkua! FC Jazzin kohdalla katkera paikallistappio MuSalle heinäkuun loppupuolella oli viimeinen naula alkukauden joukkuetta luotsanneen Risto Virtasen arkkuun. Mies sai väistyä ja kokeneen Jouni Joensuun valmennuksessa suunta onkin odotustemme mukaisesti kääntynyt täysin. Me iskimme heti ensimmäisessä Joensuun alaisuudessa pelatussa matsissa Jazzin kimppuun, raportoimme pelaajien motivaation olevan vaihdoksen jälkeen huipussaan ja tämä on myös näkynyt kentällä! Neljästä pelatusta ottelusta kasassa kolme voittoa sekä tasapeli lohkon kärkinimen BK-46:n kanssa, tuossakin matsissa Jazz menetti johtoasemansa vasta jatkoajalla. Nyt on siis vuorossa Jazzin viides ottelu Joensuun alaisuudessa ja Vetomaatti lataa hetkeäkään epäröimättä viidennen kerran peräkkäin panostukset porilaisryhmään! ÅIFK on omalla tavallaan Kakkosen tasolle potentiaalinen lahjakkaita nuoria pelaajia omaava joukkue, missään tapauksessa turkulaisryhmän mahdollisuuksia ei ole kuitenkaan perusteltua liioitella itseään vahvempia ja rutinoituneempia ryhmiä vastaan. Edellisessä kotimatsissaan ÅIFK hävisi SalPalle 1-3 lukemin, osasimme tuota tappiota ennakoidakin, tänään vastus on vielä pykälän verran kovempi! Painotamme, että heikon alkukauden myötä FC Jazz on edelleen sarjasijoitustaan vahvempi ryhmä, arviolla 53% lataamme kotivoitolle reippaat panostukset!

Jazz/Jouni Joensuu: ”Meillä on hyvä treeniviikko alla ja joukkueen ilme on erittäin positiivinen. Ottelut ovat sujuneet hyvin viime aikoina ja itseluottamus on kohentunut kovasti. ÅIFK on nuori ja taitava joukkue, jota ei ole syytä aliarvioida. Kevätkierroksella hävisimme heille 2-0 ja nyt olisi hyvä koston paikka. Meillä on hyvä kokoonpanotilanne, sillä sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet. Kotona peli on kulkenut koko kauden hyvin ja ilman muuta siitä lähdetään, että pisteet jäävät Poriin.”

26/2 AC OULU (1,85)
Suosikkia peleihin! Ykkösessä vahva kannanotto vierasjoukkueen puolesta, kun AC Oulu suuntaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi. Sarjanousija HIFK aloitti kautensa vahvasti, sittemmin Ykkösen arki on osoittautunut joukkueelle varsin haasteelliseksikin. Nyt alla on kolme peräkkäistä voittoa mutta me emme tästä millään muotoa innostu, vastassa noissa matseissa on ollut otteensa menettänyt PS Kemi, riittämätön FC Espoo sekä lopulta pitkälti hanskat tiskiin lyönyt PoPa. Pienoisesta voittoputkesta huolimatta otamme vahvasti kantaa isäntiä vastaan, tällä kerralla vastus on aivan eri kaliiberia, lisäksi HIFK:n rosterissa on saamiemme tietojen perusteella pahimmassa tapauksessa todella merkittävät puutteet, joka tapauksessa rosteri on kaukana parhaasta mahdollisesta iskukyvystä. Alakerrasta on varmuudella sivussa Petri Heinänen, Markus Tanner ja Riku Pyhälä, lisäksi saamiemme tietojen mukaan esimerkiksi Halmeen veljesten lisäksi Jonas Britschgin pelaaminen on kolhujen vuoksi epävarmaa. Kärkikamppailussa mukana olevalla oululaisryhmällä ei ole yksinkertaisesti varaa tämän kaltaisessa matsissa pudotella pisteitä, arviolla 57% maistuva suosikki!

11/2 FC KOOTEEPEE (1,65)
Suosikki maistuu! KPV:n maistumattomuus on tämän kauden aikana tullut varmastikin hyvin selväksi, vaikka joukkue onkin Henri Myntin alaisuudessa pystynyt otteluita myös voittamaan, ei ryhmä perusluokaltaan edelleenkään riitä Ykkösen tasolla yhtään pidemmässä juoksussa. Kotkassa puuhataan kovalla vauhdilla FC KooTeePeen ja KTP:n yhdistymistä ensi kaudeksi ja me uskomme kummankin kotkalaisryhmän asennoituvan pelaamaan mahdollisimman hyvän syksyn. Vaikka FC KooTeePee ihan tiukimmasta kärkiryhmästä onkin pudonnut, on joukkue täynnä laadukkaita pelimiehiä, ero isäntiin on kaikilla mittareilla merkittävä. KPV:n venyminen pisteille tulisi suurena yllätyksenä, käyttökelpoinen suosikki-idea.« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.