SUOMI (2,10) kukisti EM-koriksessa Georgian!
LOPA (2,25) suomifutiksen jäätävä runkokohde!
Lunastukset 4,9005% - päivän palautus 288,26%!

jalkipelit_koripallo_epk.jpgLAUANTAI 10.9.2011
Veikkaus hapuilee Koriksen EM-kisoissa, ylikertoiminen SUOMI (2,10) kukisti Georgian! Kotimaisesta futiksesta LOPA (2,25) hieno runko!

SUOMI (2,10) kukisti EM-koriksessa Georgian!
LOPA (2,25) suomifutiksen jäätävä runkokohde!
Lunastukset 4,9005% - päivän palautus 288,26%!

Vetomaatin jäätävä pitkävetovire sai jatkoa lauantaina! Koriksen EM-kisoista herkulliseksi singleideaksi nostettu SUOMI (2,10) kukisti odotustemme mukaisesti Georgian! Veikkaus oli tässä matsissa täysin hakoteillä ja joutuikin pudottamaan kerrointa jo aamupäivällä rajusti. Vetomaatin asiakkaat löivät pelinsä sisään hyvissä ajoin, kerroinpudotus oli tässä kohteessa odotettavissa. Pitkävedossa tuplien rungoksi nostettu LOPA (2,25) haki Turusta helpon vierasvoiton, TuTo kaatui 2-5 lukemin! Jälleen kerran kotimaisen futiksen idealla tehtiin palkitseva tili, kun apukohteista edellä mainitun korisidean lisäksi TOTTENHAM (2,50) voitti Wolvesin 0-2 ja MANCHESTER CITY –2 (2,05) osui Wiganin kaaduttua 3-0. Pitkävedossa 1,7% panostukset tuottivat palktisevat 4,9005% lunastukset - päivän palautus 288,26%!

Kv-markkinoille pelattu Jippo joutui tyytymään HIFK:n kanssa 0-0 tasapeliin.

LAUANTAIN 10.9.2011 SALDO
Yhteensä 4/5 singleä/tuplaa osui, kerroinsumma 17,05
Panostukset 1,7% - lunastukset 4,9005% - palautus 228,26%

18/2 SUOMI (2,10 => 1,80)
Ylikertoimista herkkua tarjolla! Koriksen EM-kisoissa jälleen vahva kannanotto, tällä kerralla lataamme reippaat panostukset Suomen puolesta! Edellisessä ottelussa Venäjä oli tasoituksellisissa kohteissa kanuunaidea. Tuossa analyysissa ja pelipäätöksessähän ei ollut piirunkaan vertaa kannanottoa Suomea vastaan, kyse oli puhtaasti ratkaisevasta luokkaerosta, mikä myös kentällä näkyi. Nyt Veikkaus on sitten säikähtänyt pahemman kerran Vetomaatin asiakkaiden viime ottelun panostuksia ja erehtynyt selkeästi hinnoittelussaan, Georgian ei kuulu olla tässä ottelussa missään tapauksessa suosikki! Kuten Venäjä-ottelun alla totesimme, Suomella on edelleen mahdollisuudet edetä puolivälieriin, se luonnollisesti vaatii voittoa tästä ottelusta. Georgian kohdalla NBA:ssa Atlantassa kuusi kautta pelannut Zaza Pachulia loukkaantui kesken kisojen ja joutui jättämään jo edellisen ottelun väliin, käytännössä Georgia ei huippusentterin jättämää aukkoa pysty paikkaamaan. Alla olevassa Makedonia-ottelussa myös George Tsintsadze joutui jättämään ottelun loukkaantumisen vuoksi kesken ja pelaaminen on epävarmaa. Suomen vahvuuksina on helppo mainita äärimmäisen hyvä joukkuehenki ja tiivis joukkuepuolustus, muutenkin näkisimme tämän kaksikon hyvin tasavahvana. Lisäksi mainittakoon, että viikonloppumatsissa katsomossa nähtäneen myös viime viikonlopun tavoin suomalaiskannattajia. Näistä lähtökohdista Suomi ansaitsee meidän silmissämme ottelussa suosikkiaseman. Arviolla 53% Suomen voitto maistuu!

24/2 LOPA (2,25)
Vahva kannanotto vierasjoukkueen puolesta! LoPalla on alla kaksi voittoa heikosta kaksikosta TiPS ja Ilves-Kissat, tämän kertainen vastustaja TuTo lukeutuu samaan sarjapaikkansa puolesta taistelevaan kastiin. LoPan perusluokka on kuitenkin noussut hurjasti vahvistusten myötä. Siirtoajan umpeutumisen kynnyksellä LoPa värväsi PoPasta Kakkosen tasolle erittäin hyviksi vahvistuksiksi laskemamme Joni Vuorisen, Jussi Äijälän sekä Kalle Multasen, joka onnistuikin viimeksi heti debyytissään maalinteossa, odotamme jatkossakin Multaselta tehoja! LoPa on tällä hetkellä perusluokaltaan selvästi TuToa vahvempi ja vieraskentälläkin iso suosikki, arviolla 48% maistuva runko tuplille!« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.