Jokerit *** murskasi HPK:n 6-0!
KALPA (1,80) kukisti helposti SaiPan!

25_jokerit.jpgTIISTAI-KESKIVIIKKO 20.-21.9.2011
Täyden luottamuksemme saanut Jokerit *** oli kv-markkinoiden kanuunakohde! Pitkävedon puolella JOKERIT –1 (1,75) osui helposti ja KALPA (1,80) kukisti SaiPan!

Jokerit *** murskasi HPK:n 6-0!
KALPA (1,80) kukisti helposti SaiPan!

JOKERIT –1 (1,75)
Suosikille täysi luottamus! Jääkiekon SM-liigassa lataamme vahvat panostukset suosikille, kun Jokerit saa vieraakseen HPK:n. Ennakoimme HPK:lle vaikeaa kautta. Viime kaudella Harri Rindell luotsasi rajallisen rosterin omanneen ryhmän runkosarjassa 7. sijalle, rennompi ilmapiiri Jukka Rautakorven jälkeen kantoi jo itsessään pitkälle. Rosterissa tapahtuneet muutokset ovat nähdäksemme heikentäneet HPK:ta, mm. Teemu Lassilan, Ville Viitaluoman ja Juuso Puustisen jättämien aukkojen paikkaaminen on vaikeaa, säälipleijaritkin saattavat jäädä tällä kaudella haaveeksi. TPS tarjoili Kerholle ilmaista herkkua sarja-avauksessa mutta jo viikonloppuna Ilveksen vieraana HPK jäi vaille mahdollisuuksia, nyt rima on vielä selkeästi korkeammalla. Erkka Westerlundin käsissä on jäätävä materiaali, emmekä usko Pelicansille kärsityn tappion jälkeen Jokereiden syyllistyvän aliarvioimaan vastustajaansa. Tästä ottelusta on tarjolla rutiinisuorituksellakin helppo voitto. Arviolla 73% kotivoitto nousee kv-markkinoilla maistuvaksi ***kanuunaideaksi Veikkauksen tarjousta kovemmilla kertoimilla, pitkävedossa nostamme singlelyönniksi isäntien vähintään kahden maalin voiton. Tiedostamme kannanottomme aggressiivisuuden, emme yksinkertaisesti usko HPK:n riittävän!

4/2 KALPA (1,80)
Käyttökelpoinen suosikki-idea! Jääkiekon SM-liigassa jatkamme valitsemallamme linjalla, pelaamme edelleen ilomielin SaiPaa vastaan. Rosteri on rajallinen ja ongelmat ovat tulleet heti alkukaudesta selväksi. Taistelutahtoa ja asennetta ei puutu, tällä materiaalilla jokaisen yksittäisen maalin tekeminen vaatii kuitenkin hurjan työmäärän ja kyllä voitot ovat kotikaukalossakin tiukassa kärkipään ryhmiä vastaan, mikäli näiden motivaatio on edes suurin piirtein oikealla tasolla. KalPa on yksi tämän liigakauden mielenkiintoisimpia joukkueita ja savolaisryhmä onkin vastannut koviin odotuksiin kahdessa ensimmäisessä matsissa täysin oikealla tavalla. Tänään Sami Kapasen puuttuminen on luonnollisesti merkittävä seikka, Sakari Salmisen paluu kokoonpanoon korvaa kyllä Iiro Pakarisen jättämän aukon. Alkukaudesta pelatuissa otteluissa nähdyllä tasolla suorittaessaan KalPalla ei ole suuria ongelmia vierasvoiton hakemisessa, lopullinen arvio 58%.

MAANANTAINA PELATUT SINGLET
JOKERIT –1 (1,75) / panos 1.0% => lunastus 1,75%
KALPA (1,80) / panos 0.7% => lunastus 1,26%« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.