Jäätävä kannanotto ja jättipanostukset!
KATAJA (1,40) *** murskasi KTP:n!

jalkipelit_koripallo_epk.jpgPERJANTAI 14.10.2011
Todella maistuvaksi kanuunapelin rungoksi nostettu KATAJA (1,40) *** murskasi Korisliigassa KTP:n 95-67! Tarjolla tietoa ja näkemystä!

Jäätävä kannanotto ja jättipanostukset!
KATAJA (1,40) *** murskasi KTP:n 95-67!

Vetomaatin asiakkaat latasivat perjantaille jättipanostukset! Illan ideoista KATAJA (1,40) *** murskasi KTP:n kotikentällä aivan pystyyn 95-67 lukemin! Tässä matsissa 3,0% panostukset pelattiin äärimmäisen luottavaisella mielellä ja kv-markkinoilta löytyi herkullisia tasoituksellisia kohteita! Jääkiekon SM-liigassa täyden luottamuksemme saanut PELICANS (1,33) kaatoi HPK:n 5-0, myös tasoituksellinen PELICANS -1 (1,65) osui helposti. Lisäksi JYP (2,00) syvensi Ilveksen tuskaa hakemalla Hakametsästä vierasvoiton 1-3 lukemin. Täydellinen JACKPOT jäi harjaamatta Jokereiden menetettyä johtoasemansa TPS:n vieraana päätöserän loppupuolella. Tästä huolimatta päivän hurjat 5,9% panostukset tuottivat 8,469% lunastukset!

PERJANTAIN 14.10.2011 SALDO
Yhteensä 5/8 singleä/tuplaa osui, kerroinsumma 10,55
Panostukset 5,9% - lunastukset 8,496% - palautus 143,54%


43/1 KATAJA (1,40)
Kanuunakohde Korisliigasta! Tarjolla todella maistuva suosikki-idea, jolle lataamme luottavaisin mielin vahvat ***kanuunapanostukset. Kotkan alkukausi on ollut pelillisesti täysin surkea. Osa vahvistuksista on pettänyt odotukset pahemman kerran ja myös valmentaja Lars Ekström tuntuu suoraan sanottuna myös olevan hieman hukassa. Joukkueen kuviot eivät yksinkertaisesti ole nähdyn perusteella kohdallaan, tämä näkemyksemme perustuu useampaankin eri lähteeseen, KTP:n suorituksia läheltä seuranneet henkilöt ovat huolissaan joukkueen tilasta. Kataja lukeutuu Korisliigan mestarisuosikkeihin ja on materiaaliltaan valovuoden kotkalaisryhmää edellä. On syytä muistaa joensuulaisryhmän omaavan ehkäpä liigan leveimmän materiaalin, Katajalla on kahdeksan hyvää pelaajaa, esim. tämän illan vastustajaan verrattuna parin miehen puuttuminen ei hetkauttaisi tilannetta lainkaan. Saimme Katajan valmentaja Jukka Toijalan kiinni aamupäivällä ja Toijala raportoi, että vain Juho Nenonen on lopulta sivussa, tämän myötä epävarmoista tapauksista Lehtoranta, Kanervo ja Sten ovat pelikunnossa, joskin hieman toipilaina. Lisäksi tuore vahvistus Price pystyy omalla panoksellaan auttamaan joukkuetta, vaikka ei vielä täydessä iskussa olekaan. Tätä parivaljakkoa analysoitaessa täytyy myös muistaa Katajan rungon olleen kasassa jo viime kaudella, myös valmentaja on sama ja yksi jenkkikin jatkoi tälle kaudelle – vaikka parannettavaa on paljon, moni asia on myös toiminut heti kauden alusta lähtien. Kotkan kohdalla paketti oli vielä kesällä täysin levällään, joukkueen rakentaminen alkoi melko lailla nollasta ja on täydellisesti vielä kesken. Joka tapauksessa Katajan rosteri on ylivertainen kotkalaisiin verrattuna, oikea taso kertoimelle olisi tuolla 1,20 tuntumassa, lataamme vahvat 3,0% kanuunapelit tähän ideaan!

Kataja/Jukka Toijala: ”Meillä on ollut ongelmia sairastumisten ja loukkaantumisten kanssa, mutta tänään on sivussa vain Juho Nenonen. Tosin 4 kaveria pelaa toipilaana, joten tilanne ei ole paras mahdollinen. Saavuimme viikkopelistä torstaiaamuna klo 5, joten palautuminenkin on jäänyt vähiin. Kotona olemme pärjänneet perinteisesti hyvin ja nyt on viimeinen kotipeli vähään aikaan, sillä meillä alkaa tämän jälkeen vierasputki, jossa pelaamme 4 peliä viidestä vieraissa, joten kaikki pistetään likoon. KTP on vahva korinalusjoukkue, joten siellä pitää pystyä painimaan kovaa. Jos siellä pärjätään, niin sitten voitamme.”« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.