Kotimaisesta futiksesta kaksi helmeä!
OPS (3,45) kukisti FC Lahden!
JJK (2,00) jatkaa mitalitaistelussa!

jalkipelit_jalkapallo_OPS_epk.jpgLAUANTAI 22.10.2011
Ykkösessä OPS (3,45) varmisti kakkossijan kukistamalla FC Lahden 1-2! Veikkausliigassa JJK (2,00) haki pisteet Pietarsaaresta!

Kotimaisesta futiksesta kaksi helmeä!
OPS (3,45) kukisti FC Lahden!
JK (2,00) jatkaa mitalitaistelussa!

28/2 OPS (3,45)
Hulppea ylikerroin ykkösestä! Meille tällä kaudelle moneen eri otteeseen kovasti maistunut OPS paskoi täydellisesti housuunsa syyskuun loppupuolella paikallisottelussa AC Oulua vastaan ja otti hampaattoman esityksen jälkeen kyytiä 6-2 lukemin. Tuon ottelun jälkeen ryhmä palasi kahden heikon vastustajan myötä voittokantaan, PoPa kaatui 7-0 ja HIFK 3-0. Kun saman aikaisesti AC Oulu pudotteli ensin pisteitä Jippoa vastaan ja PK-35 hävisi puolestaan viimeksi juuri AC Oululle, kipusi OPS ennen tätä päätöskierrosta Ykkösessä kakkospaikalle, joukkue on nyt 1 pisteen kolmantena olevaa AC Oulua edellä. OPS ei pystynyt voittamaan AC Oulua keskinäisissä sarjamatseissa, nyt joukkueella on kuitenkin hyvät mahdollisuudet nousta sarjataulukon perusteella Oulun ykkösseuraksi. OPS:n taustahahmo Miika Juntunen tulee taatusti tekemään tässä matsissa kaikkensa, että joukkue on oikealla tavalla motivoitunut kauden päätökseen. FC Lahti on sarjanousunsa varmistanut ja taatusti sitä myös juhlinut, isännillä ei ole pelillistä panosta ja todellinen syttyminen tähän matsiin voi olla vaikeaa. Me luotamme vahvasti OPS:n motivoituvan taistelemaan tuosta kakkossijasta, vieraissahan joukkue on ollut vahva, peräti seitsemästä alla olevasta peräkkäistä matkapelistä on irronnut täysi pistepotti. Otamme rohkeasti kantaa, arviolla 40 27 33 vierasvoitto maistuu!

7/2 JJK (2,00)
Suosikki ottaa tärkeät pisteet! Vaikka JJK olikin meille suuri pettymys VPS-pelissä, odotamme joukkueelta tänään kaikin puolin vahvempaa suoritusta. JJK taistelee mitaleista ja Jaro on puolestaan ajautunut ainakin teoreettiseen putoamisvaaraan. Toisaalta tätä vaaraa emme ainakaan me ota edelleenkään tosissaan, mahdollisuus sille etä RoPS voittaa kaikki loput ottelunsa eikä Jaro saa lisäpisteitä on todella pieni. Jaro kukisti edellisessä kotimatsissa Interin, turkulaiset olivat tuossa ottelussa yksinkertaisesti huonoja, tänään uskomme pietarsaarelaisten saavan aivan eri luokan vastuksen. JJK:n rosteri vaikuttaa iskukykyiseltä, hyökkäyspää vahvistuu kun Tamás Gruborovics, Jani Virtanen ja Mikko Hyyrynen palaavat tositoimiin. Vastaavasti Jarolta puuttuu Tillman Grove MIFK -ottelussa tulleen punaisen kortin vuoksi. Me uskomme JJK:sta löytyvän riittävästi niin taitoa kuin pelirohkeuttakin, joukkueella on edelleen kaikki mahdollisuudet mitaleille, se vaatii kuitenkin täyttä pistepottia tästä ottelusta! Perusluokkaero on suuri ja Jaro on täysin maistumaton, arvio vierasvoitolle 52%.« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.