TOPO (56%) sai kv-markkinoilta
aivan huikeita ***kanuunakertoimia!

jalkipelit_koripallo_epk.jpgKESKIVIIKKO 9.11.2011
Korisliigassa meille hurjasti maistunut näkemyssuosikki TOPO (1,75) oli Kotkassa omaa luokkaansa! Kv-toimistot täysin yössä, huikeat ***kanuunakertoimet tuottivat tilin! Mestiksessä JUKURIT -1 (1,45) osui helposti, KOOKOO (2,05) voitti Kiekko-Vantaan!

TOPO (56%) sai kv-markkinoilta
aivan huikeita ***kanuunakertoimia!

KESKIVIIKON 9.11.2011 SALDO
Yhteensä 2/2 singleä/tuplaa osui, kerroinsumma 4,58
Panostukset 1,0% - lunastukset 2,338% - palautus 233,80%

Lisäksi kv-markkinoilta huikea tili, ToPo 56% ja pitkälti yli kahden kertoimia!

11/2 TOPO 2 (1,75)
Kannanotto Korisliigaan! Olemme johdonmukaisesti ottaneet viime viikkoina kantaa KTP:tä vastaan ja jatkamme valitsemallamme linjalla. Vaikka umpisurkean alkukauden jälkeen kotkalaisten pelissä on nähty viitteitä paremmastakin, on matka sarjan kärkipään ryhmiin edelleen todella suuri. Kauden kolmessa kotivoitossaan KTP on kohdannut rajallisen kolmikon Lahden Namika, Vilpas ja LrNMKY. Näistä kahta ensimmäistä vastaan KTP sai punnerrettua varsin väkinäiset voitot kääntämällä ottelut loppuvaiheessa tiukan taistelun jälkeen edukseen. Tämän lisäksi on syytä muistaa, että LrNMKY menetti jo avausneljänneksellä tärkeän Haynesin virhetilin täyttymisen takia katsomon puolelle, tämä ratkaisi tuon ottelun. Edellisessä kotimatsissa Loimaa oli odotustemme mukaisesti kotkalaisia vahvempi ja ennakoimme isännille vaikeuksia myös tänään! ToPo kasasi joukkueensa vasta kauden kynnyksellä ja lopulta ryhmästä tuli todella vahva, Tomi Kamisella on käsissään yksi potentiaalisista mestaruuden tavoittelijoista. Hanno Möttölän loukkaantuminen kaventaa rosteria tässä vaiheessa, toisaalta ryhmästä löytyy kyllä edelleen laatua. Topo palasi Kouvoille ja Vilppaalle kärsimiensä tappioiden jälkeen takaisin voittokantaan kukistamalla Korihait. Esitämme todella luottavaisin mielin vahvan kannanoton, pelillisten ongelmien keskellä painivaa kotkalaisryhmää vastaan ToPon kuuluu aivan ehdottomasti olla tänään suosikki! Arviolla 37 7 56 pääsemme lataamaan tähän kohteeseen kv-markkinoille huippumaistuvat ***kanuunapelit, me emme yksinkertaisesti jaksa uskoa KTP:n juuri tänään kääntävän kurssiaan!

TULOS: KTP - ToPo 77-105

3/1 JUKURIT –1 (1,45)
Maistuva suursuosikki! Tässä Mestiksen ottelussa isännille täysi luottamus, luokkaero on valtava eikä vierasjoukkueella ole apuvoimia JYP:in liigaringistä. Muutenkin rosteri vaikuttaa heikentyneen melkoisesti esim. viime viikon tämän kaksikon keskinäisestä kohtaamisesta. Tuon ottelun rosterista JYP Akatemialta puuttuu Petteri Halinen, Simon Konster, Riku Pitkänen, Valtteri Hietanen, Jaakko Jokinen ja Samuli Kankaanperä. Tilalle rosteriin ovat nousseet pääosin selkeästi vähemmän tällä kaudella pelanneet Riku Pitkänen, Mikko Virtanen, Joel Sund, Jani Ollitervo, Santeri Palsola ja Juuso Pulli. Isäntien materiaali on ylivertainen niin laadultaan kuin kokemukseltaankin, Jukureille täysi luottamus, monivedon puolella huomioimme aggressiivisesti vieraille vain maalilukemat 0 ja 1.

TULOS: Jukurit - JYP Akatemia 9-0

6/2 KOOKOO (2,05)
Suosikkia peleihin! Kiekko-Vantaa julkaisi äskettäin kovan luokan uutisen, Raimo Summanen liittyi joukkueen valmennusryhmään. Suunta kääntyi välittömästi, nyt alla on neljä voittoa varsinaisella peliajalla. Tästä huolimatta realiteetit ovat täysin selkeät, materiaali on rajallinen ja voittoputken taustalta löytyy myös suotuisa otteluohjelma. Liiga-apuja isänniltä löytyy tänään Nico Maneliuksen ja Tommi Kivistön verran, lisäksi Hokista Vantaalle siirtyy hyökkääjä Joni Karjalainen. Vastaavasti maajoukkuekiireiden takia tutuista lainapelaajista sivussa ovat mm. Alexander Ruuttu, John Klingberg, Julius Nyqvist ja Esa Lindell. Loukkaantuneena ovat Tomi Pulkkinen, Juho Perttilä ja Eetu Koski. Maalilla pelaa Jani Kautto. KooKoolla on alla kaksi Jukureille kärsittyä tappiota, nyt rima on kuitenkin merkittävällä tavalla matalammalla ja nähdäksemme Ismo Lehkosen suojateilla on hyvät mahdollisuudet palata voittokantaan. Puolustaja Kai Syväsalmi ei jatka joukkueen riveissä ja muutaman loukkaantumisen verran rosterissa on puutteita, vastaavasti Kory Baker palaa tositoimiin. KooKoo on materiaaliltaan tänään ylivertainen vastustajaansa nähden ja Summasen tuomasta positiivisesta nosteesta huolimatta Kiekko-Vantaa on ottelussa selkeä altavastaaja. Tiukan ottelurupeaman jälkeen vierailla on ollut aikaa muutama päivä palautella ja joukkue on taatusti motivoitunut voittamaan tänään. Kantaa ottava arviomme 53%, vierasvoittoa peleihin!

KooKoo/Ismo Lehkonen: ”Ailahtelevuus on leimannut otteitamme ja varsinkin kotona näin on ollut. Viimeksi meitä kävi näpäyttämässä Jukurit, joka otti ansaitut pisteet huomattavasti valmiimmalla asenteella ja työnteolla. Meillä oli tiukka otteluputki alla, jossa pelasimme melkeinpä joka toinen päivä. Nyt on viimeinen taisto ennen pikkutaukoa ja kaikki laitetaan peliin. Sivussa meiltä ovat Jiri Veistola, Patrik Forsbacka ja Niklas Siren.”

TULOS: Kiekko-Vantaa - KooKoo 2-3« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.