TPS (7,35) kukisti HIFK:n!

jalkipelit_jaakiekko_epk.jpgLAUANTAI 19.11.2011
SM-liigasta ylikertoimista herkkua! Kovasti maistunut TPS (7,35) kukisti HIFK:n, myös TPS +1 (3,25) osui. Korisliigassa LOIMAA (1,90) murskasi Pyrinnön.

TPS (7,35) kukisti HIFK:n!

25/2 TPS (7,35) ja 26/2 TPS +1 (3,25)
Kovakertoiminen altavastaaja peleihin! Olemme tuoneet viime aikoina esiin näkemyksemme HIFK:n ongelmista ja jatkamme valitsemallamme linjalla. Petri Matikaisen tilanne on haastava, HIFK peli ei ole yksinkertaisesti ollut sillä tasolla, kuin pitäisi. Koko kauden statistiikka 21 ottelua 9-1-11 ei mairittele, HIFK on hävinnyt toistaiseksi yli puolet pelaamistaan otteluista varsinaisella peliajalla. Kun lisäksi muistetaan Mikael Granlundin, Ville Peltosen, Janne Pesosen ja Petteri Wirtasen pelanneen viime viikonloppuna maajoukkueen riveissä Karjala-turnauksessa kolme ottelua ja nyt aikaisemmin viikolla SM-liigassa kaksi matsia, on avainpelaajien kohdalla rasitustilanne huomioitava. Tilanteen kruunaa Juuso Riksmanin kauden päättyminen lonkkakeikkaukseen, Mika Norja - Jan Lundell ei yksinkertaisesti ole riittävän kovatasoinen kaksikko HIFK:lle. TPS katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputken Lukon vieraana. Mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan mainita tehottomuudesta kärsineen turkulaisryhmän tehneen nyt kahdessa edellisessä vierasottelussa yhteensä 10 maalia. Emme pysty tällä hetkellä liputtamaan HIFK:n puolesta, arviolla 66 18 16 pidämme TPS:lle tarjolla olevia kertoimia suorastaan erinomaisina!

70/1 LOIMAA (1,90)
Kannanotto Korisliigaan! Loimaan Bisons rakensi tälle kaudelle erittäin hyvän joukkueen ja osasimmekin odottaa sen lukeutuvan sarjan kärkiryhmiin. Sijoitus sarjan kärkipäässä ei meitä yllätä, sen sijaan esitykset ovat olleet jopa parempia, mitä uskalsimme odottaa. Loimaan jenkkikolmikko on erittäin kova ja suoritusvarma. Laituri Zeno ja takamies Ivey pystyvät ratkaisemaan otteluita tarvittaessa vaikka yksin, kotimaisesta osastosta Mikko Koivisto kuuluu sarjan parhaimpiin kaukoheittäjiin. Bisons saa tässä ottelussa vastaansa hallitsevan mestarin Pyrinnön. Vaikka Pyrintö onkin sarjan kuumimpia mestarisuosikkeja, on sen alkukauden otteet olleet vielä kaukana parhaastaan. Toki Pyrintö on voittanut kymmenestä ottelustaan seitsemän, mutta esitykset kentällä ei vielä tässä vaiheessa kautta ole vielä suuremmin vakuuttaneet. Voittomäärä kertoo toki kovasta rutiinista. Näkemyksemme mukaan kotijoukkue Bisonsin peli on tällä hetkellä paremmassa kunnossa ja kotiedun myötä sillä onkin hyvä mahdollisuus kaataa hallitseva mestari. Nostamme kotijoukkueen lieväksi suosikiksi!« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.