KÄRPÄT (2,00) ja JYP (2,65) voittoihin!

jalkipelit_jaakiekko_epk.jpgTORSTAI 29.12.2011
SM-liigassa maistuvat näkemysideat torstaina voittoihin! KÄRPÄT (2,00) kukisti Tapparan ja JYP (2,65) haki pisteet Porista!

KÄRPÄT (2,00) ja JYP (2,65) voittoihin!

80/2 KÄRPÄT (2,00) ja 82/2 KÄRPÄT –1 (2,85)
Suosikkia peleihin! Vaikeaa kautta pelaavan Tapparan rosterissa on kokonaisuudessaan merkittävät puutteet. Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa olevan Alexander Barkov jr:n lisäksi Ilvestä vastaan loukkaantuneet Tommi Kovanen, Jussi Halme, ja Jukka Peltola ovat tänään sivussa rosterista, aikaisemmin sairastuvalla olivat jo Aleksi Elorinne, Joonas Liimatainen ja Miikka Männikkö. Ilvestä vastaan debytoinut kanadalaispakki Brett Skinner joutui urakoimaan yli puolet ottelusta, mitenkään suurta vaikutusta mies ei vielä onnistunut tekemään. Risto Dufvan alaisuudessa Tappara aloitti ihan positiivisesti mutta ei kirvesrintoja suuremmin pysty kehumaan, pudotuspeleihin mukaan tunkeutuminen vaatisi rajalliselta rosterilta illasta toiseen venymistä. Nyt vastaan asettuva Kärpät on perusluokaltaan valovuoden isäntiään edellä, tämän hetkinen sarjataulukko ei kerro koko totuutta Hannu Aravirran luotsaaman ryhmän potentiaalista. Vaikka Salomäki ja Donskoi ovatkin nuorten MM-kisoissa, on Kärppien rosteri kokonaisuudessaan iskukykyinen. Jakub Sindel otti heti KalPaa vastaan debytoidessaan paikkansa ryhmästä ja suoriutui kelvollisesti, alkukaudesta haparoineet pakit ovat Oscar Eklundin paluun myötä jämäköityneet kokonaisuudessaan ja myös tolppien välissä jatkava Tomi Karhunen on pelannut mahdollisuuden saadessaan hyvin. Mikäli Kärpät jatkaa edes suurin piirtein tiistaina nähdyllä tasolla, pystyy se viemään tästä matsista täyden pistepotin mukanaan. Motivaatiota ei tarvitse kyseenalaistaa edes itseään heikompia vastaan, oululaisilla on iso projekti edessään tavoitellessaan paikkaa kuuden parhaan joukosta. Arviolla 53% vierasvoitto maistuu.
 
72/2 JYP (2,65)
Saako Pata pakan kuntoon? Ässät joutui tiistaina hämmentävän tilanteen eteen, kun pelipäivänä selvisi, ettei kumpikaan joukkueen maalivahdeista pysty illalla pelaamaan. Pikahälytyksellä saatiin avuksi Jukureista Kai Tillanen. Termi avuksi on tässä kohdin hieman hämäävä. Tillanen floppasi tiukassa paikassa totaalisesti. Tosin koko Ässien joukkue oli umpisurkea ja asennevammainen HPK:n kuitatessa pisteet tylyin 0-7 lukemin. Vatsataudista toipuva Juha Järvenpää palaa maalin suulle. Vaikea kuvitella, että mies olisi sataprosenttisessa iskussa taudin jäljiltä. ”Kahden maalin” Armia jatkaa Nuorten kisoissa, maininnan arvoinen puute rosteriin. JYP pelaa parhaimmillaan asiallista kiekkoa. Puolustuspää on työskennellyt pääosin varmalla tasolla. Ongelmat ovatkin kiteytyneet hyökkäykseen ja viimeistelyyn. Hieman parempaa on nähtävissä tuollakin puolella. Parannettavaa on silti yhä reilusti ja nöyrin mielin on joukkueen jatkettava pisteitä saadakseen. Mielenkiintoinen peli Porissa illalla, näistä lähtökohdista JYP on panostuksen arvoinen!

KAHDEN TÄHDEN SINGLET
80 / 2 KÄRPÄT (2,00) / panos 0.35%
82 / 2 KÄRPÄT –1 (2,85) / panos 0.15%
72 / 2 JYP (2,65) / 0,3%« Takaisin
 

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.