KPV (1,50) **** maistuva kanuuna!
TPS N (2,55) vahva kannanotto!


NaistenLiiga_TPS.jpgLAUANTAI 8.8.2015
Kakkosessa KPV (1,50) **** täysin vahvan luottamuksemme arvoinen. Kerho 07 kaatui Seinäjoella 0-2 lukemin. Naisten Liigassa selkeä kannanotto Veikkausta vastaan. TPS N (2,55) kukisti Hongan 1-0.

KANUUNA ****
235 / 2 KPV (1,50) / panos 2.0%

SINGLE **
490 / 2 Everton - Watford YLI 2.5 (1,83) / panos 0.3%
588 / 1 TPS N (2,55) / panos 0.3%

235/2 KPV (1,50) | klo 15:55
Kanuunaisku Kakkoseen. Erittäin kovan rosterin Kakkoseen omaava KPV on kauden edetessä saanut pelin kulkemaan odotetulla tavalla ja joukkue on viiden ottelun voittoputkessa kivunnut taistelemaan noususta. Viimeisistä seitsemästä reissupelistä KPV on kerännyt saldon 6-1-0. Ei joukkueelta suoraan sanottuna mitään muuta ole voinut odottaakaan, niin kovan luokan pelimiehiä Henri Myntin ja Dawda Bah'n johdolla ryhmästä löytyy. Tänään vieraiden riveistä on sivussa Timo Rauhala, lisäksi tiukka ottelutahti on tuonut kolhuja mukanaan ja muutaman pelaajan kohdalla on epävarmuustekijöitä ottelun alla ilmassa. Alkukaudesta hyvin pelanneen Kerho 07:n tankista on bensa lopussa. Viimeiset 6 matsia saldolla 0-2-4 eivät lupaa hyvää nousua tavoittelevan ryhmän kohtaamisen alla. Isäntien kokoonpanossa ei ole loukkaantumisia, silti rosterissa on maanpuolustusvelvoitteiden ja opiskeluesteiden vuoksi puutteita. Myöskään viimeksi mukana olleet SJK:n Marco Matrone ja Henri Aalto sekä U19-maajoukkueessa mukana oleva Emil Lidman lienevät sivussa tänään. Kun Kerho 07:n rosteri on kaukana parhaasta mahdollisesti, olemme otteluruuhkasta huolimatta todella yllättyneitä, mikäli KPV tässä matsissa pisteitä pudottelee. Kanuunaisku.

588/1 TPS N (2,55) | klo 13:55
Kannanotto Naisten Liigaan. Alkukaudesta loukkaantumisten ja esim. useiden pelaajien keskenkuntoisuuden vuoksi heikosti pelannut TPS on kauden edetessä parantanut otteitaan, se ei kuitenkin todennäköisesti tule riittämään paikkaan Naisten Liigan ylempään loppusarjaan. HJK on kahdeksan pisteen päässä kun jäljellä on neljä matsia, täydet 12 pistettäkään ei välttämättä riitä. Emme usko joukkueen kuitenkaan luovuttaneen ja nuorella joukkueella on varmasti taistelutahtoa. Nyt vastaan tulee Honka, jota vastaan TPS:lla on hyviä näyttöjä. Honka on ollut viime vuosina suurissa vaikeuksissa turkulaisten kanssa, TPS haki mm. 2-4 lukemin vierasvoiton Tapiolasta aikaisemmin tällä kaudella. TPS saa vastaansa selvästi heikentyneen Hongan, koska joukkueesta lähtivät jenkkeihin Emma Koivisto, Nea-Stina Liljedahl ja mv. Vera Varis. Kaikki kolme ovat puolustuksen pelaajia ja tämä pakottaa Hongan ryhmitysmuutoksiin. Tia Hälinen on pelannut hyvin vapaassa roolissa kärjen takana mutta nyt hänet on otettava takaisin puolustuslinjaan. Variksen korvaajaksi Honka on saanut laadukkaan Krista Moision mutta Koiviston ja Liljedahlin tasoisia korvaajia ei ole. TPS:lta puuttuu tärkeä Hanna Ruohomaa, muita vastuunkantajia on kuitenkin löytynyt. Mikäli TPS jatkaa pelillisesti viime matseissa nähdyllä tasolla on isännillä taatusti Veikkauksen tämän hetkistä kerroinasetelmaa paremmat saumat menestyä, kotivoiton kerroin nousi 2,35 => 2,55. Alkuperäinen tarjous oli nähdäksemme rajatapaus, nyt tarjolla on pelin arvoinen **idea. Kansainvälisiltä markkinoilta löytyvät astetta paremmat tarjoukset kannattaa toki hyödyntää.

486/2 WATFORD (4,90) | 490/2 Everton - Watford YLI 2.5 (1,83) | klo 16:55
Sarjanousija ideahauksi! Valioliigan avauskierroksen skrällihaku Watford omaa Evertonin vieraana kerroinasetelmaa paremmat saumat. Evertonin viime kausi oli odotuksiin nähden pettymys ja ainakin me olemme näin alkukaudesta varsin varauksellisia Roberto Martinezin suojattien suhteen. Rosterissa useat avainpelaajat alkavat olla uransa ehtoopuolella ja on mielenkiintoista nähdä, ketkä todellisiksi vastuunkantajiksi nousevat. Ainakin ykköshyökkääjä Romelu Lukakun ja tuoreen värväyksen Gerard Deulofeun pelikunto on arvoitus. Steven Pienaar ja Muhamed Besic lienevät sivussa. Watford on vahvistanut sarjanousun jälkeen ryhmäänsä ja on mielenkiintoista nähdä, kuinka joukkue alkukierroksilla suorittaa. Uskomme varsin avoimeen hyökkäysvoittoiseen peliin jossa maalejakin nähtäneen.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.