BOSTON (2,60) kukisti Floridan!
SAIPA (2,50) palasi voittokantaan!


jalkipelit_jaakiekko_SaiPa.jpgPERJANTAI 30.10.2015
NHL-jäillä maistuvaksi ideaksi nostettu BOSTON (2,60) kukisti Floridan 1-3 lukemin. Tuskaista jaksoa elänyt SAIPA (2,50) palasi puolestaan voittokantaan Pelicansin kustannuksella.

SINGLET **
411 / 2 BOSTON (2,60) / panos 0.5%
320 / 2 SAIPA (2,50) / panos 0.3%

411/2 BOSTON (2,60)
Floridalla kovat puutteet. Ykkössentteri Aleksander Barkov on sivussa ja seuran tuoreimman infon mukaan myöskään Jaromir Jagr ei ole pelikuntoinen tänään. Erityisesti ylivoimapeli muuttaa paljon muotoaan. Jagr joutui jättämään kesken tiistain Colorado-pelin ensimmäisessä erässä. Barkov puuttui myös jo tuolloin. Hienosti Florida klaarasi haasteellisen tilanteen ja nappasi voiton 4-1 lukemin. Florida ei ole huono ryhmä. Muutama vuosi sitten enemmän tai vähemmän heittopussiksi jäänyt joukkue on kovassa nousussa. Ryhmästä löytyy useita lahjakkuuksia, jotka alkavat olla riittävän kokeneita tällä tasolla isompiin tekoihin. Ja yhtä lailla sitten kokemusta, niin hyökkäys- kuin puolustuspäästä. Kuten myös maalivahtiosastolla Roberto Luongon johdolla. Silti, nyt kuuluu hyökätä Bostonin puolesta. Joukkueen alku takkusi pahemman kerran ja Tuukka Rask maalilla oli välillä luvattomankin huono. Palaset loksahtelevat kohdilleen ja Bostonin ryhmä hitsautuu tasolleen. Pelaajaliikennettä on ollut ja moni avainmies - jälleen vuotta vanhempana - notkistuu pelirytmiin. Tiistaina kaatui Arizona tennislukemin 6-0. Veikkauksen kelpo kertoimella mieluisa paikka iskuun.

320/2 SAIPA (2,50) | klo 18:25
Kannanotto Liigaan. Vastoin Veikkauksen hinnoittelua nostamme vaikeaa jaksoa elävän SaiPan tänään suosikiksi joukkueen suunnatessa Lahteen Pelicansin vieraaksi. Pelicans on meille täysin maistumaton ryhmä, loukkaantumiset rassaavat ja joukkueen tehot ovat olleet kateissa. SaiPan riveistä puuttuu Ville Kohon ja Petteri Nokelaisen kaltaisia avainmiehiä, toisaalta Jussi Markkasen paluu tolppien väliin on Tapparalle kärsityn murskatappion jälkeen positiivinen seikka. Vierasvoitto nostetaan 42% arviolla peleihin, kv-markkinoilta astetta kovempiakin kertoimia.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.