PYRINTÖ -8.5 (1,83) *** koriskanuuna!

jalkipelit_koripallo_epk.jpgPERJANTAI 13.11.2015
Korisliigassa PYRINTÖ -8.5 (1,83) *** osui helposti. Syvissä vesissä uiva KTP kaatui selkein 80-65 lukemin. Liigassa HIFK -1.5 (1,73) osui KooKoon kaaduttua 4-2.

KANUUNA ***
329 / 1 PYRINTÖ -8.5 (1,83) / panos 1.3%

SINGLET **
797 / 1 HIFK -1.5 (1,73) / panos 0.5%

836 Pyrintö - KTP | 329/1 PYRINTÖ -8.5 (1,83) | klo 18:25
Maistuva suosikki-idea. KTP on täysin pihalla, joukkueen tilanne on surkea eikä se nähdäksemme tule kääntymään Anton Mirolybovin alaisuudessa. Materiaali ei ole näin surkea mitä Korisliigan sarjataulukko tai euromatsien esitykset kertovat, pelaajien itseluottamus on kuitenkin täysin kateissa. Pilke silmäkulmassa voisi sanoa että alkuverryttelyssä KTP on vielä matsissa jollakin tavalla mukana mutta pelin käynnistyessä ensimmäisten virheiden jälkeen pelaajien päät painuvat ja eloonjäämistaistelu käynnistyy. KTP:n peli ei ole kehittynyt pre seasonin jälkeen lainkaan, mikä on todella huolestuttavaa. Valmentajan ainoat keinot on huutaa, meuhkata ja nolata pelaajia. Tämä tie on nähdäksemme nyt kokeiltu, eikä se toimi. Kuten sanottua, emme usko kurssin kääntyvän tämän valmentajan alaisuudessa. KTP kotiutui Turkin reissulta myöhään torstaina illalla ja hotellissa vietetyn yön jälkeen vastassa on perushyvällä tasolla suorittava Pyrintö. Tamperelaisryhmä antoi potkut keskenkuntoisena Tampereelle saapuneelle Chukwudiebere Maduabumille, joka ei yksinkertaisesti riittävän nopeasti päässyt tarpeeksi hyvään kuntoon. Tilalle saatiin 196-senttinen Ricky Minard, vaikka kokeneen 33-vuotiaan pelimiehen päivän vire arvoitus onkin, oli Maduabumin panos niin rajallinen, ettei Pyrintö tässä vaihdoksessa voi hävitä. Koska KTP:n kohdalla nimenomaan henkinen kantti on surkeassa jamassa, tappiotilanteessa erot kasvavat helposti. Pyrinnön tasoituksellinen voitto maistuu, vahvan kannanoton siittämä ***kanuunaisku.

795 HIFK – KooKoo
797/1 HIFK -1.5 (1,73) ja 798/1 HIFK -2.5 (2,70)
| klo 18:25
Liigassa maistuva suosikki. KooKoo on pelannut selkeästi odotuksia vahvemman alkukauden ja kiistatta Liigan heikentynyt taso tarjoaa ryhmälle mahdollisuuden jatkossakin taistella pisteistä häntäpään seuroja vastaan. Kyllähän päivittäinen suorittaminen on Kouvolassa sillä tavalla uskottavalla tasolla, ettei seura ainakaan Bluesin ja HPK:n rinnalla häpeä millään tavalla. Kun puhutaan TOP6-joukkueista, olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että jatkossa yksittäiset pisteetkin tulevat näitä otteitaan parantavia ryhmiä vastaan olemaan koko ajan tiukemmassa ja tiukemmassa. Maaottelutauon jälkeen avainpelaajien loukkaantumisista kärsivä JYP hävisi Kouvolassa puhtaasti 0-3 ja tuo oli KooKoolle jo kolmas peräkkäinen voitto. Tänään edessä on tyly paluu arkeen ja ainakin meille tulisi suurena yllätyksenä, mikäli vierasjoukkue pystyy tässä pisteistä taistelemaan. Selkeä ja suoraviivainen kannanotto, nostetaan tasoituksellisia kohteita peleihin. Kv-markkinoilta löytyvillä paremmilla kertoimilla kanuunatason panostukset ovat paikallaan.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2020 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.