Bet Option Oy - toimintamme kulmakivet

Tervetuloa Bet Option Oy:n kotisivuille! Näiltä sivuilta löydät päivittäiseen pelaamiseen ja vihjetuotantoon liittyvän tiedon lisäksi myös runsaasti taustainfoa organisaatiostamme ja tuotteistamme. Tavoitteenamme on tuottaa voitollisen pelaamisen mahdollistavaa analyysia ja informaatiota Totomaatin ja Vetomaatin asiakkaille parasta asiantuntemusta ja tietotaitoa hyödyntäen. Olemme rakentaneet tehokkaan ja modernin organisaatiomme siten, että mukana on alansa todellisia huippuosaajia. Asiantuntijamme ovat lisäksi vuosien mittaan luoneet kukin omat, kattavat yhteysverkostonsa, joita ylläpidämme ja täydennämme jatkuvasti.

Tule Sinäkin mukaan voittavaan tiimiin!

Mikko Kuikka
Bet Option Oy

Vetomaatti 

Vetomaatti suuntaa jatkossa katseet ensisijaisesti Veikkauksen Pitkävetoon. Luonnollisesti analyysi ja arviot ovat hyödynnettävissä myös kansainvälisille markkinoille mutta lähtökohtaisesti vihjekohteet poimitaan jatkossa Pitkävedon pelilistoilta. Kv-markkinoiden kertoimilla ei siis Pitkäveto -palvelussa spekuloida, vaan keskitytään Veikkauksen tarjontaan. Vihjeitä on tarjolla silloin, kun riittävän maistuvia pelikynnyksen ylittäviä ideoita löytyy. Huom! F1 muodostaa erillisen oman kokonaisuutensa.

Monivedon ja Vakion vihjattavat kierrokset infotaan erikseen kotisivuillamme.

INFOJA VETOMAATIN PITKÄVETOVIHJEISTÄ

Päivän Pitkäveto voi olla joko singleveto, tupla tai jopa trio. Panostuksen määrittelyssä käytetään tähtiluokitusta **/***/****/***** sekä prosenttiosuutta pelikassasta. 

Tähtiluokituskategoriat panostussuosituksineen
** (0,1%-0,7%) | *** (0,75%-1,5%) | **** (1,55% - 2,5%) | ***** (2,55% - 3,0%)

Seuraamme urheiluvedonlyönnin puolella otteluita ja taustatapahtumia jatkuvasti, laajan avustajaverkostomme ja internetin suomien mahdollisuuksien myötä usein reaaliaikaisesti. Ammattimainen perusanalyysi yhdistettynä laajaan kontaktiverkostoon takaa, että pystymme tarjoamaan hienoja ideoita tarjolle myös Sinun peleihisi! Erityisesti kotimaan sarjoissa olemme jatkuvasti aktiivisesti yhteydessä valmentajiin, pelaaja-agentteihimme ja muihin kontaktihenkilöihimme. Pyrimme tämän myötä kaivamaan esiin otteluiden voimasuhteisiin vaikuttavia, mutta vedonvälittäjiltä piiloon jääneitä seikkoja.

Vetomaatin vihjeitä voit ostaa soittamalla palvelunumeroihimme tai klikkaamalla vihjeet Verkkopalvelu Nettimaatista joko päivittäispaketteina tai kuukausitilauksina.

HUOM! Kerroinmuutokset ovat vedonlyönnin arkipäivää ja kaikkien pudotuksien "perässä juokseminen" on vihjetiimille sula mahdottomuus. Haluamme keskittyä oleelliseen eli uusien kohteiden analysointiin. Vihjattavat kertoimet ovat varmuudella voimassa vihjeen julkaisuhetkellä. Myöhemmin Nettimaatissa saattaa olla myynnissä kohteita, joiden kertoimet ovat pudonneet. 

Club Vetomaatin jäsenenä saat aika ajoin ilmaisvihjeitä sekä ennakkovaroituksia hyvistä pelipäivistä.

Vetomaatin lajivalikoima

Jalkapallo
Jääkiekko
Koripallo
Salibandy
Hiihto
Ampumahiihto
Mäkihyppy
Alppilajit
Tennis
Pesäpallo
Yleisurheilu
Formula

 

 

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.