Bet Option Oy - toimintamme kulmakivet

Tervetuloa Bet Option Oy:n kotisivuille! Näiltä sivuilta löydät päivittäiseen pelaamiseen ja vihjetuotantoon liittyvän tiedon lisäksi myös runsaasti taustainfoa organisaatiostamme ja tuotteistamme!

Tavoitteenamme on tuottaa voitollisen pelaamisen mahdollistavaa analyysia ja informaatiota Totomaatin ja Vetomaatin asiakkaille parasta asiantuntemusta ja tietotaitoa hyödyntäen. Olemme rakentaneet tehokkaan ja modernin organisaatiomme siten, että mukana on alansa todellisia huippuosaajia. Asiantuntijamme ovat lisäksi vuosien mittaan luoneet kukin omat, kattavat yhteysverkostonsa, joita ylläpidämme ja täydennämme jatkuvasti.

Tule Sinäkin mukaan voittavaan tiimiin!

Mikko Kuikka
Bet Option Oy

Vetomaatti 

Vetomaatti tarjoaa päivittäin vihjeitä ensisijaisesti Veikkauksen peleihin: pitkävetoon, monivetoon ja vakioon. Luonnollisesti analyysiamme ja ideoitamme pystyy hyödyntämään myös kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille. Seuraamme urheiluvedonlyönnin puolella otteluita ja taustatapahtumia jatkuvasti, laajan avustajaverkostomme ja internetin suomien mahdollisuuksien myötä usein reaaliaikaisesti. Ammattimainen perusanalyysi yhdistettynä laajaan kontaktiverkostoon takaa, että pystymme tarjoamaan hienoja ideoita tarjolle myös Sinun peleihisi! Erityisesti kotimaan sarjoissa olemme jatkuvasti aktiivisesti yhteydessä valmentajiin, pelaaja-agentteihimme ja muihin kontaktihenkilöihimme. Pyrimme tämän myötä kaivamaan esiin otteluiden voimasuhteisiin vaikuttavia, mutta vedonvälittäjiltä piiloon jääneitä seikkoja.

Vetomaatin vihjeitä voit ostaa soittamalla palvelunumeroihimme tai klikkaamalla vihjeet Verkkopalvelu Nettimaatista joko päivittäispaketteina tai kuukausitilauksina.

Nopea reagointi kuuluu olennaisena osana moderniin vedonlyöntiin. Kerroinmuutokset ovat jokapäiväistä arkea, ja usein parhaiden kohteiden kertoimet putoavat nopeasti. Tästä johtuen tuotevalikoimassamme on pitkävedon kuukausipakettien kohdalla myös SMS-palvelu, eli saat vihjerivit automaattisesti myös tekstiviestillä kännykkääsi vihjeiden julkaisemisen jälkeen.

Club Vetomaatin jäsenenä saat aika ajoin ilmaisvihjeitä sekä ennakkovaroituksia hyvistä pelipäivistä.

Vetomaatin lajivalikoima

Jalkapallo
Jääkiekko
Koripallo
Salibandy
Hiihto
Ampumahiihto
Mäkihyppy
Alppilajit
Tennis
Pesäpallo
Yleisurheilu
Formula

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.