Vetomaatin vihjetarjonta

Vetomaatti URHEILU suuntaa jatkossa katseet ensisijaisesti Veikkauksen Pitkävetoon. Luonnollisesti analyysi ja arviot ovat hyödynnettävissä myös kansainvälisille markkinoille mutta lähtökohtaisesti vihjekohteet poimitaan jatkossa Pitkävedon pelilistoilta. Kv-markkinoiden kertoimilla ei siis Päivän Pitkäveto -palvelussa spekuloida, vaan keskitytään Veikkauksen tarjontaan. Päivän Pitkäveto -kohteita on luonnollisesti tarjolla silloin, kun riittävän maistuvia ideoita löytyy. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan pelikohteita päivittäin.  

Päivän Pitkäveto voi olla joko singleveto, tupla tai jopa trio. Panostuksen määrittelyssä käytetään tähtiluokitusta **/***/****/***** sekä prosenttiosuutta pelikassasta. Pyrimme tarjoamaan päivän ensimmäisen kattauksen klo 11 ja mahdolliset päivitykset ja lisäpanostukset klo 16 mennessä. Aikataulut ovat kuitenkin suuntaa antavia. 

Päivän Pitkäveto vihjeet julkaistaan Verkkopalvelu Nettimaatissa sekä erikseen ilmoitettaessa numerossa 0700 8 4964.

HUOM! Kerroinmuutokset ovat vedonlyönnin arkipäivää ja kaikkien pudotuksien "perässä juokseminen" on vihjetiimille sula mahdottomuus. Haluamme keskittyä oleelliseen eli uusien kohteiden analysointiin. Painotamme vahvasti, että SMS-viesteillä höystetyt tilauspaketit ovat asiakkaan kannalta sekä edullisin että muutenkin paras keino vihjeiden ostamiselle. Saat heti vihjeiden julkaisemisen jälkeen infot panostuksista tekstiviestillä. Tämän jälkeen pääset heti lukemaan mahdolliset perustelut Verkkopalvelu Nettimaatista. Myöhemmin puhelinnauhoilla ja Nettimaatissa saattaa olla myynnissä kohteita, joiden kertoimet ovat pudonneet.

Automaattinen tilausjärjestelmä löytyy täältä >>>

Vetomaatin monivetovihjeissä pelikäyttäytymisen tarkastelu nousee keskeiseen rooliin. Mikäli pelikansa erehtyy väärille jäljille, tartumme hetkeäkään epäröimättä kiinni maistuviin pelivääristymiin. Tilaisuuden tullen  systeemit rakennetaan aggressiivisellakin otteella. Jätämme maistumattomat kierrokset rauhaan, Todelliset iskupaikat, eli ***/**** kanuunakierrokset kannattaa aivan ehdottomasti hyödyntää. 

Vetomaatin vakiovihjeissä panostetaan monivedon tavoin vahvasti pelijakauman tarkasteluun. Alipelattuja ideoita pyritään systeemeissä hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan, eikä aggressiivisiakaan ratkaisuja väistellä. Vaikean kombinaatiopelin haasteellisuus pidetään kuitenkin mielessä, ja myös systeemien osumistodennäköisyyden pysyminen mahdollisimman korkealla on tärkeää. Tarjolla varmavalintojen lisäksi TOP YLIPELATUT, joista vedetään aika ajoin rohkeasti ohi!

Huom! Moniveto- ja vakiovihjeissä informoimme kotisivuillamme vihjattavat kierrokset.

Huom! Ohessa Nettimaatin mainos vuodelta 2003!

Copyright (C) 1999-2021 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.