Vetomaatin vihjetarjonta

Vetomaatin pitkävetovihjeissä saat tärkeimpien vihjekohteiden perusteluiden lisäksi vihjerivien panostussuositukset prosenttiosuuksina pelikassasta. Aina panostuskynnyksen ylittävää pelattavaa ei ole tarjolla. Vetomaatti iskee ainoastaan silloin, kun riittävän maistuvaa pelattavaa on tarjolla. Vetomaatin pitkävetovihjeillä ei ole kiinteitä julkaisuaikoja. Pitkin päivää Veikkaus avaa lisää kohteita ja samalla myös analyysi etenee. Asiakkaan kannalta kuukausitilaus >>> on paras tapa varmistaa, ettei yksikään hyvä kohde jää hyödyntämättä.

Vetomaatin monivetovihjeissä pelikäyttäytymisen tarkastelu nousee keskeiseen rooliin. Mikäli pelikansa erehtyy väärille jäljille, tartumme hetkeäkään epäröimättä kiinni maistuviin pelivääristymiin. Tilaisuuden tullen  systeemit rakennetaan aggressiivisellakin otteella. Jätämme maistumattomat kierrokset rauhaan, Todelliset iskupaikat, eli ***/**** kanuunakierrokset. kannattaa aivan ehdottomasti hyödyntää. 

Vetomaatin vakiovihjeissä panostetaan monivedon tavoin vahvasti pelijakauman tarkasteluun. Alipelattuja ideoita pyritään systeemeissä hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan, eikä aggressiivisiakaan ratkaisuja väistellä. Vaikean kombinaatiopelin haasteellisuus pidetään kuitenkin mielessä, ja myös systeemien osumistodennäköisyyden pysyminen mahdollisimman korkealla on tärkeää. Tarjolla varmavalintojen lisäksi TOP YLIPELATUT, joista vedetään aika ajoin rohkeasti ohi!

Huom! Moniveto- ja vakiovihjeissä informoimme kotisivuillamme vihjattavat kierrokset.

KV-TIPSIT

Vetomaatti Global tarjoaa maistuvimmat poiminnat kv-markkinoille. Vihjeet päivittäispaketteina Nettimaatin kautta.

Huom! Ohessa Nettimaatin mainos vuodelta 2003!

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.